NYAKKENDŐ BAKANCCSAL?! MÉG JÓ HOGY!

febr 12, 2018 | Blog, Fashion

Van az úgy, hogy az embernek nincs kedve tüncibe vágnia magát. Velem elég sokszor fordul ez elő. 😂


Ma például pont egy ilyen nap van. Az idő horror, esik az eső, szürkeség van és utazás utáni depresszió uralkodott el rajtam, olyannyira, hogy legszívesebben ki sem másztam volna az ágyból… Egy szó mint száz, amikor kicsit rosszabb a közérzetem, vagy alapvetően laza a napom, eszembe sem jut a csini szerkó. Ez persze nem jelenti azt, hogy ilyenkor az ember ne lehetne decens, stílusos. Erre találták ki a maszkulin darabokat. Ha hiszitek, ha nem, ez a szett, amit viselek, tetőtől talpig a férfi osztályról lett összeszedve!

Még mindig tartja magát az oversize trend, ami ez esetben abszolút nekünk kedvez. A fehér ing, ugyebár mindannyiunk gardróbjának alapját képezi?! Ha a mienk épp a szennyesben, ne szégyenlősködjünk, nyugodtan kölcsön vehetjük a párunkét is...a nyakkendő adja meg a kívánt decens, maszkulin hatást, ami persze egy nőn inkább szexi… ugyan nincsen kifejezetten optikai hatása a derékra, sem a dekoltázsra, mégis ad egy figyelemfelkeltő pluszt. Nem kell persze túlzásokba esni, de időről időre megcsillanthatjuk személyiségünk egy másik oldalát…hisz a változatosság gyönyörködtet. Tudtátok, hogy nyakra kötött kendőt először a római legionáriusok viseltek a hideg ellen? Később főleg a horvát regiment, az elnevezés is valószínűleg innen ered.

Az ülepes, vagy lazább nadrágunkat is kiválthatjuk egy férfi osztályon talált farmerrel, fekete nadrággal. Megfigyeltem, hogy sok esetben jóval kedvezőbb áron juthatunk hozza ezekhez a darabokhoz a férfi osztályon, mint a nőin. Érdemes olykor szétnézni. 🙂 Egyéni ízlés kérdése, hogy ehhez a szetthez egy menő magassarkút társítunk, vagy bakancsot, de még egy converse is jó választás. Mindegyik egy icipicit más hatást fog kelteni. De a lényeg (!), ha bevállaljuk, akkor kulcsfontosságú, hogy magabiztosan, szép sminket nem elfelejtve lépjünk ki az utcára. 🙂

Patri

FEHÉR ING – RESERVED

NYAKKENDŐ – RESERVED

VÁSZON NADRÁG – RESERVED

KARDIGÁN – RESERVED

BAKANCS – SAJÁT