ÖLTÖZZ ÚGY, MINT SELENA!

febr 28, 2018 | Blog, Fashion

Selena Gomez a XXI. század egyik legnagyobb ikonja, már kicsi korától kezdve a kamerák kereszttüzében él, színésznőként és énekesnőként is megvetette a lábát Hollywood utcáin. Csak az Instagramon 134 millió (!!!) követője van, kölyök arcával, vastag szemöldökével, no és Justin Bieberhez fűződő szerelmével igazából ő a megkerülhetetlen Nő a hírességek égboltján.

Mindezt pedig úgy sikerült elérnie, hogy közben végig ember tudott maradni, nem lettek allűrjei, titokban végig csinált egy veseátültetést, miközben küzd gyógyíthatatlan betegségével, a lupus-szal. Selena ízig-vérig ember, egy közülünk, akire azért tudnak sokan felnézni, mert önmaga határain átlépve mindig ad a közönségének, mindig lehet rá számítani és nem felejti el, hogy minden nap után jön egy újabb, amit ügyesen kell megélni.

A divattervezők is szeretik bájos vonásait, nőies kisugárzását, kislányos huncutságát. Ez a csaj egyszerre tud lenni megvadult farkas, szende tini és tüzes domina. A COACH táskákat évek óta vele reklámozzák (mondjuk úgy: saját kollekciója van), ami mindig is a kifinomultságot és luxust képviselte New Yorkban, finom újításaival és letisztult vonalaival. A dekadens Marchesa-tól Versace-n át egészen Louis Vuittonig bárki szívesen ad neki ruhát egy vörös szőnyeges felvonulásra, mert tudják, hogy mit kapnak érte cserébe.

Selena az évek alatt ügyesen találta meg önmagát, a néha zavaros, nagyon kislányos, tornacipős énjét levetkőzve igazi nő lett belőle, aki ügyesen egyensúlyoz a kicsit többet mutató, de még mindig nagyon elegáns és egyenes szabásvonalak, formavilág és stílus között. Öltözködése oly’ mértékben letisztult, hogy az elmúlt években szinte nem volt olyan red carpetes megjelenés, ahol ne választották volna be a legjobban öltözött sztárok közé.

Persze mi hétköznapi nők nem engedhetjük meg magunknak, hogy mindig tetőtől talpig vörös estélyiben szeljük át a napokat, de pont azért, mert Selena ennyire varázslatos és magával ragadó tud lenni, ha a tökéletes öltözék megválasztásáról van szó, mi is elmélyültünk az Insta oldalában és kiszúrtunk egy szettet, ami nemcsak a legelvakultabb rajongóknak fog tetszeni, hanem bárki azonosulhat vele.

Azért is jutott eszembe az új „Lesd el a stílusát” rovatunkban épp Selenával kezdeni, mert a karakterünk némiképp megegyezik, ugyanaz a hosszú barna haj és kerek pofi jellemez mindkettőnket. Jó, bevallom, a szemöldököt nekem kicsit ceruzával kellet élesítenem, de azért lássuk be, egy ilyen játéknál nem az a lényeg, hogyan hasonlíts rá leginkább és legyél Ő maga, hanem az, hogyan tudod egy sztár ruhatárát a legjobban életre hívni a számunkra elérhető darabokból. Úgyhogy kiválasztottunk egy végtelenül egyszerű, vagány, de pimasz összeállítást, amiben a converse cipő lágyítja a tüll szoknya eleganciáját, a farmer dzseki – fehér póló kombináció pedig nem veszi el a fókuszt a deréktól lefelé érzékelhető, meghatározó stíluselemektől.

Nagyon jó kis élmény levadászni azokat, vagy legalábbis hasonló ruhaneműket, mint amit egy ilyen fotón láthatunk, szórakoztató élmény, úgyhogy biztos, hogy meg fogjuk tartani ezt a projektet, mert a mi fantáziánkat is beindította annak lehetősége, hogy lehetünk sztárok! 😛

Próbáljátok ki, szerintem még az is működik, hogy összehoztok ilyen csajos délutánokat és adott esetben így indultok neki a keresgélésnek, még versenyezhettek is, kinek sikerül a legjobban az összeállítása! Most mutatjuk a miénket, én így lettem egy napra Selena Gomez.

puszi,

Anita

FARMER KABÁT – RESERVED

FEHÉR PÓLÓ – RESERVED

TÜLL SZOKNYA – RESERVED

PLÜSS SÁL – CARPISA