ŐSZI HAJMEGÚJULÁS

okt 19, 2020 | Blog, Lifestyle

Most, hogy végérvényesen vége a nyárnak, mi Nők lesokkolva  konstatáljuk, hogy bárhogy is szeretjük a legmelegebb évszakot, mennyire megviseli a hajkoronánkat. A napsütés, a víz, mind mind elképesztő módon szárítja, igénybe veszi hajunkat, nem is szólva arról, hogy sokunk – köztük én  is -, a legtöbbször kontyba kötjük, hogy ne izzadjon be a tarkónk. Igen, sajnos, általában éjszakára is.

Mit teszünk a felismeréskor?  Hát persze, hogy előkapjuk a Google-t, legjobb barátunkat, és lázasan kutatunk valami csodakezelés után.

A fentiek okán látogattam el a Corvin Plaza-ban található Hair Shop szalonba, hogy tesztelhessem a fodrászat legújabb ajánlatát, a BC Fibre Clinix hajregenáló kezelést.

Mit ígér nekünk a Schwarzkopf?

A Bc Fibre Clinix, a Schwarzkopf Professional valaha volt, legintenzívebb regeneráló kezelése. A sorozatos kémiai és mechanikus hatások különböző módon befolyásolják a haj állapotát, a haj külső és belső szerkezete elvékonyodhat, amitől az porózussá és fakóvá válhat, elveszítheti erejét és töredezésre hajlamos lesz. A BC Fibre Clinix alapjaiban alakítja át a hajat, 3-dimenziós kötéseket képez a hajszálak belsejében és újjáépíti a felszínt. Növeli a haj rugalmasságát, ellenállását és ezáltal akar 10x erősebbé válik. A vendégek akár 60 napig megőrizhetik a szolgáltatás pozitív eredményeit Bc sampon rendszeres otthoni használatával.

Elég jól hangzik, ezért várakozással vegyes izgalommal léptem be a szalonba, ahova, előzetes bejelentkezés nélkül is be lehet toppanni (mennyire menő már). A személyzet nagyon udvariasan fogadott, és miután előadtam mi a problémám, alapos “tárlatvezetés” után elmondták, melyik kezelést ajánlják nekem, hiszen mindenkinek más és más a gondja a hajával, és Bc fibre Clinix valóban,  az egyedi igényekre, és emellett minden hajtípusra is megoldást kínál. 

Számomra a legideálisabb az a lila család, a keratin Smooth Petfect termékek. Ezek megerősítik rugalmasabbá teszik a hajam, és feltöltik keratinnal.

A kezelés maga tényleg nem vett el többet az életemből, mint alig 1 órát. A nedves hajamat bemosták a Bc fibre Clinix anyaggal, majd 20 perc újság olvasgatás után, már mehettem is a fejmosóba. Az ezt követő szárítás alatt már éreztem, hogy a szinte minden hajszálam új erőre kapott, külön száll, hidratált lett.

A pultnál, távozáskor megajándékoztak egy otthoni hajmosáshoz, és további ápoláshoz  javasolt hajmaszkkal és samponnal, mert ezek használatával tovább megtartható a 6 hétre ígért kezelés eredménye. Összességében nagyon ígéretes az eddigi hatás (a kezelés óta kétszer mostam hajat a samponnal).

A megnyerő, lelkes fodrászok, a megfizethető árak és a kellemes atmoszféra miatt, biztosan nem utoljára jártam a Hair shopban.

Patri