Otthoni melegítő nem csak anyamaciknak

jún 8, 2021 | Blog, Fashion

Kétségtelen tény, hogy az idei év legnépszerűbb ruhadarabjai a kényelmes melegítők voltak. A szabadidő ruházat mondhatni szintet lépett, és ez -bármennyire is vége a bezártságnak- úgy tűnik a tervezőket és gyártókat cseppet sem befolyásolja.

Az utcára is simán felvehető darabok nagyon jól kihasználhatóak és most a jó idő megérkeztével egyre több helyen láthatunk, nyári szabadidő szetteket. Ez annyit jelent, hogy a nadrágok szára megrövidült, kényelmes pamut anyag maradt, illetve a felső sem a klasszikus cipzáras, kapucnis fazon, hanem csónak nyakú, és 3/4-es ujjú lett a meleg időszakra, mondjuk azt, hogy “nőcis” szabásvonalat kapott. Igazi aduász ez, akár melegebb reggelekre, amikor igazából nincs semmi dolgunk, de se a szürke mackó, sem pedig a farmer nem vonz minket igazán. Nyugodtan elindulhatunk benne bevásárolni, de ha csak egy kávéra ugrik fel hozzánk valaki, akkor sem kell zavarba jönni, ha ezt viseljük.

A színeket tekintve, persze lehetne szélesebb a paletta, a fotón látható barna együttest, három lehetőség közül választottam ki. Ezek a bézs, a halvány rózsaszín és az említett barna voltak, és bár egyik sem kifejezetten az én színtípusomnak megfelelő, de a barna mégis megtetszett. Ezt hívják ugye színvonzalomnak. Tudom sokan nem szeretik a barnát, mert valami miatt “öregesnek” lett elkönyvelve, a hanyag eleganciát szeretők gardróbjából azonban mégsem hiányozhat egy-két földszínű darab. Érdekességként írom csak le, hogy a barna alapvetően egy rejtőzködő szín, általában olyan személyek viselik előszeretettel, akik kerülik a feltűnést.

Mire asszociálunk a barnáról?

Ehhez a színház társítják a stabilitást, józanságot, akár még a racionalitást is. A szorgalom és a kitartás színe is. Viselőjét abszolút megbízhatónak látjuk, negatív aspektusban viszont jelezhet belső bizonytalanságot, önbizalomhiányt is.

Öltözködésben a barnát a feketéhez, kékhez hasonlóan a mindenkinek jól áll kategóriába sorolják, akik szeretik, pont ezért. Nem túl feltűnő alapszín, ellenben elég jól kombinálható a többi színnel. Persze elsősorban az Ősz típusoknak az igazi, mondhatni jolly joker választás, de megfelelő színkombinációval más típusba esők is csemegézhetnek barna árnyalataiból.

Hölgyeim! Ha a kényelem mellett fontos a funkcionalitás és a kihasználhatóság, akkor az idei nyárra még nem késő beszerezni egy ilyen szabadidő szettet!

Patri

BARNA PÓLÓ - RESERVED 4.995,-
BARNA NADRÁG - RESERVED 4.995,-