PINK LADY – A LEGSZEBB RÓZSASZÍN APRÓSÁGOK

jún 2, 2017 | Blog, Lifestyle

Nemcsak a ruhák és legtrendibb kiegészítők fordultak pasztell színekbe, hanem az olyan kis apróságok is halvány rózsaszín árnyalatban tündökölnek, mint egy finom testápoló, egy kellemes parfüm, a make-up tartozékokról már nem is beszélve.

Egyik alkalommal pakolgattuk, pakolgattuk a csajokkal a következő fotózásunk darabjait, amikor mintegy hirtelen előtűnt a rengetegből egy rózsaszín kis pakk, benne ezekkel a csinos termékekkel. Néhány esetében még gondolkoztunk is azon, hogyan mutathatnánk meg nektek a legjobban, de megadták ők helyettünk a választ: kell egy poszt, ahol tipikus csajos holmik vannak egy kupacban a rózsaszín különböző árnyalataiban. Legyen ez a hívószó, csináljuk egy pink posztot! Ezúttal tehát ez lett a közös nevező, válogassatok kedvetekre, mi mindegyiket csak ajánlani tudjuk! 🙂

ESSENCE BLUSHplay sculpting pirosító

Ebben a kis palettában minden megtalálható, ami a megfelelő arcformázáshoz szükséges: kontúrozó, pirosító és highlighter. Kétféle árnyalatban kapható, de igazából a másik típusban is nagyjából ez a színvilág található meg, kicsit barackosabb színhatással. Könnyen használható, igazi diszkrét, nyári színek az üde arcért. Kipróbálva azt tapasztaltam, hogy egyik sem tolakodó, erőteljesen pigmentált, hanem akár többször is rétegezhető. Szerintem ez azért praktikus, mert nyáron jóval visszafogottabban sminkelünk, nem kell a túl karakteres szín ahhoz, hogy az arc pirospozsgás, üde legyen. A sculpt felülettel az ívet tudod „megrajzolni”, a define határozott karaktert ad az arccsontnak, a highlighter pedig értelem szerűen a legmagasabb pontra kerülve csillogóvá teszi az arcot.

Árnyalat: Play it pink

CATRICE Soft Blossom és ICONails körömlakk

Eddig sem titkoltam, hogy szeretem a Catrice termékeit, szerintem igazán jól eltalált sminkcuccok, ráadásul az áruk is megfizethető. Mindig lehet egy-egy újdonságot felfedezni a kínálatukban, most például ezt a két rózsaszín árnyalatú körömlakkot. Igazi nyári színek, csillogó vagy épp matt hatással, mikor milyen kedvedben vagy!

A Soft Blossom lakkok különlegessége, hogy száradás után kialakul egyedi illata, viszont senki se szagoljon hirtelen az üvegbe, mert akkor csak az ismerős csípős lakkszagot érezheti, ez pedig ellentmond az illatos ténynek. Használat után érdemes várni pár pillanatot, hogy felfedezhető legyen benne a kicsit virágos, rózsás aroma és a szatén-matt végeredmény.

Az Iconails ezen árnyalata nekem a tipikus „pez szín”, csak ezt szoktam rá mondani, amikor ennyire hirtelen rózsaszín lesz a körmöm, mert ha ránézek mindig gyerekkorom cukorkája jut eszembe. Élénk színű, könnyen felvihető lakkról van szó, nagyon gyorsan szárad, ami kapkodósoknak – mint én is – kifejezetten előny, és több nap után is megtartja a fényét.

Árnyalatok:

Soft Blossom – Coachella Vibes

Iconails – 29 Donut worry be happy

NINA RICCI Les gourmandises de Nina parfüm

Bevallom, nekem korábban sosem volt Nina Ricci parfümöm, úgyhogy nem is igazán voltak elvárásaim az illattal kapcsolatban. Azt tudtam, hogy egy könnyű, nyári parfümöt keresek. Egyébként sem szeretem a nehéz, karakteres, édes illatokat, de ha van átmenet a kettő között, az alkalomadtán tud kellemes lenni. Ez is egy ilyen, egészen meglepődtem, hogy mennyire tetszik. Eleinte a citrom illatot éreztem ki belőle valami mással kombinálva, de mivel nem jöttem rá, megnéztem és kiderült, hogy passiógyümölcs. Most sem biztos, hogy ezt a jövőben felismerném, de valószínűleg emiatt érzem kicsit édeskésnek, vagy az utóhatásban fellelhető karamell miatt.

Az üvegcséje magáért beszél, bolondos alma formájú, a tetején meghintve finom cukorkákkal, arany fúvókával és kupakkal. Elegáns, de csajos.

YVES ROCHER Cherry bloom testápoló

Külön fotónk nincs róla, de a gyűjteményben szerepel ez a kis csoda, és egyébként is feltétlenül muszáj megemlítenem! Minden, ami cseresznye, az nálam jöhet! 🙂 Imádom a gyümölcsöt, a színét, az illatát, a cseresznyefák virágzását, úgyhogy engem már önmagában a tény megvett, hogy ezzel kenegethetem magam nap, mint nap.

A testápoló illata szenzációs: könnyed, amiből egyértelműen előtörekszik a cseresznyevirág és még csak nyomokban sem találtam benne púderes, tipikus „testápoló illatot”. Nem zsíros, gyorsan beszívódik, kellemes aromát árasztva magából használat után még hosszú percekkel is.

ESSENCE Shine wet look szájfény és gél lakk

Hiába a matt-láz, a szájfények uralma valószínűleg az idők végezetéig töretlen marad. Főleg ilyenkor nyáron, amikor a kevés smink minél kevesebb felvitt krémtől és portól kell, hogy tündöklő legyen. Nemcsak a bőrünk miatt fontos, hanem a jó közérzetért is, hiszen a nagy melegben szerintem senki sem szeret egy kiló vakolattal az arcán mászkálni.

Az Essence szájfénye könnyű, az aplikátorral jól felvihető, enyhén talán ragacsos, de semmi esetre sem zavaróan kellemetlen. Lágy színe ideális nappalra vagy délutánra is, ha valaki épp a Balaton partján éli át élete legfontosabb randiját, ezzel biztosan szép lehet a mosolya.

A gél lakk vastagon fed, nem kell túl sok lakkot egyszerre felvenni az ecsettel. Hátránya talán az lehet, hogy némiképp vastag a feje, ezért rövidebb, tömzsibb körmökre nehéz lehet felvinni. Viszont elég egyszer-kétszer áthúzni az ecsetet a körmön és máris tökéletes lesz a fedés, a többszöri pingálással csíkozhat. Közepesen gyorsan száradt, a tartósságáról később tudok beszámolni, mert ezt most csak az egyik körmömön teszteltem. 🙂

Árnyalatok:

Szájfény – 08 Indie romance

Lakk – 97 Flamingo


RÓZSASZÍN PIROSÍTÓ – ESSENCE / DM

KÖRÖMLAKK – CATRICE / MÜLLER

NINA RICCI PARFÜM – MÜLLER

CHERRY TESTÁPOLÓ – YVES ROCHER

KÖRÖMLAKK – ESSENCE / DM

SZÁJFÉNY – ESSENCE / DM