PIZSIPARTY EXTRA

okt 6, 2017 | Blog, Fashion

Hát igen…sose növünk feeeeeeel! 🙂

Szóval az igazság az, hogy beléptünk az üzletbe, és a magunk több, mint harmincéves fejével egyikünk se tudott ellenállni ezeknek a cuki kis overalloknak. Szinte egyszerre pattant ki a fejünkből az isteni szikra: csináljunk egy pizsiposztot!

Biztos sokaknak volt igazi pizsis bulija tinédzserként, de legalább egy olyan este, amikor a barátnő átment és hajnalig ment a csacsogás. Ezt szerettük volna megidézni a magunk kelekótya-királylányos módján, hiszen ehhez az anyaghoz egyszerűen képtelenek vagyunk komolyan venni felnőttségünket. 🙂

Hatalmasat szórakoztunk, én személy szerint teljesen átszellemültem a plüss zebra szerepébe, régen bohóckodtam és nevettem ennyit, mint ennek az anyagnak az előkészületei során. Ki kell mondjam, jó volt végre úgy igazán lazítani!

Őszintén mondom kedvet kaptam egy csajos estéhez, amikor valamelyik szingli lakban összegyűlünk páran, kibontunk egy üveg alkoholmentes bort (… :)), a kedvenc pizzánkat majszoljuk és közben romantikus filmeket nézegetünk. Ha ti is úgy érzitek, adnátok a királylányos életérzésnek, akkor ezeket a hóbortos kiegészítőket tudjuk a figyelmetekbe ajánlani:

SINSAY bevásárlólista:

ZEBRÁS OVERÁL

FEKETE MACSKÁS OVERÁL

EGYSZARVÚS VILÁGÍTÓ MAMUSZ

FÁNK PÁRNA

KORONÁS SZEMFEDŐ

PLÜSS NYÚL TOLLTARTÓ

PLÜSS MAMUSZ