PRO ÉS KONTRA – MENNYIRE MŰKÖDNEK A TESTKEZELŐ KRÉMEK?

okt 17, 2017 | Blog, Beauty

BOGI VÉLEMÉNYE

Vichy Ideal Body testvaj

Egyszerűen imádom ezt a terméket! Már a csomagolás is egy luxusérzést ad, nemcsak ami benne rejtőzik. 🙂 Az illata valami csoda! Tudjátok tipikusan az a finom tisztasági illat. Érdekes, mert vaj, de mégsem nehezíti el a bőröm textúráját, nem lett kellemetlen érzés miután felkentem (általában a testvajaknál ezt tapasztalom). Heti 2-3x alkalmazom és a bőröm meghálálja. Kevésbé száraz, sokkal puhább és nem utolsó sorban nagyon nagyon fincsi illatú. Bátran ajánlom ezt a terméket azoknak, akik vízhiányos, száraz bőrrel küzdenek!

ANITA VÉLEMÉNYE

Nekem pont kapóra jött az efféle krémek tesztelése, hiszen éppen a nyaralásunk előtt néhány héttel érkeztek a termékek, szóval megosztottam a két combomat egy-egy krém között, és alávetettem magamat az eljárásnak. Hozzáteszem: rendszeresen sportolok, és az út előtt még köpölyözésre is jártam, szóval extra-mega odafigyelésnek voltak kitéve a virgácsaim.

Pupa anti cellulite concentrate

Ami elsőre feltűnik, hogy óriási kiszerelésben van! Szeretem, amikor valami ilyen giga méreteket ölt, valahogy az az érzésem támad, hogy megérte az árát! A krém géles állagú, áttetsző színű, enyhén mentolos illatú. A leírás szerint már két hét után láthatóak az első jelek, hogy jó úton járunk, állítólag kisimulnak a narancshéjszerű gödröcskék. Ez szerintem egy kicsit túl van hype-olva, ha nem edzenék és nem jártam volna testkezelésre akkora érdemi változás nem észlelhető ennyi idő alatt. Így viszont együttesen meghozta a sok törődés a kellő hatást, de hangsúlyozom: a fájdalmas, heti kétszeri köpölyözéssel és edzésekkel együtt. Arra senkit sem buzdítanék, hogy ettől minden egycsapásra megoldódik, mert nem volna őszinte tőlem. Amin meglepődtem: korábban az volt a tapasztalatom, hogy a cellulit kezelő krémek csípnek, bőrpírt okoznak a bennük lévő hatóanyagoknak köszönhetően, itt semmilyen kellemetlen érzés nem támadt használat után, így reggel, szoknyához is be mertem masszírozni a bőrömbe.

Oriflame Optimals body anti-cellulite gel

Ezt a krémet a másik combomon próbáltam ki, szerencsére éles különbség nem érzékelhető a kettő között! 🙂 Amiben ez a termék extra, hogy a kiszerelés elősegíti a krém hatékony bejuttatását a gödröcskék közé (alá, -ba, -be). A tubus végén egy masszírozó fej található, úgy képzeljétek el, mint egy stiftet. Ezzel javaslom óvatosan bánni, én ugyanis attól is könnyen bekékülök, ha egy lepke meglegyezi mellettem a szárnyát. Ezért senki se essen magának erősen már az első alkalommal, érdemes próbálgatni az intenzitást. Mivel a köpölyözés rajtam már keresztet vetett, így mertem kicsit erősebben dörzsölni, de lettek újabb foltjaim. Ami nem baj, ha ezt tudjuk magunkról, így nem ér meglepetésként. Ez a krém is kellemes állagú, nem csíp és nem okoz bőrpírt. Kicsit rövidebb ideig tudtam használni, mint a másikat, de ez is jó érzés volt.

Összességében talán mindenkinek azt tudom javasolni: ne egyetlen terméktől várja a csodát, egy kombinált kezelés és törődés azonban szenzációs változást eredményezhet!

PATRI VÉLEMÉNYE

Tulajdonképpen nem is tudom mit vártam a cellulit eltüntetését ígérő csodakrémektől… persze a csodákban természetesen hiszek, alapvetően mégis a munkával, edzéssel elért eredmény az, amire az ember büszke.

Persze, jó néha a könnyebb utat választani, na lássuk:

Eucerin körper pflegeöl

Olajos. Először is el kell mondjam, hogy nem szeretem az olajos ápolókat kenegetni, maximum este, amikor nincs már dolgom, és van időm kivárni, hogy szépen lassan beszívodjon a bőrbe és ne hagyjon zsíros után érzetet.

Sportolok, tehát igyekszem, hogy ne hatalmasodjon el a probléma, ezért igazából nem tudom pontosan megítélni, hogy mennyi az ápoló hatása (3 hét próbaidő alatt), és mennyit nyom a latba, hogy odafigyelek a testemre.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy már a használati utasításon rajta van, hogy minimum egy hónapig kellene használni…bár nem tudom, hogy a hiányzó egy hét drasztikus eredményt hozott volna-e, a lényeg, hogy a bőrt tényleg ápolja, a kiszáradástól nem kell tartani.

Babe Anti cellulite firming cream – gel

Ketten is próbáltuk. A barátnőm és én. Mindketten egyetértünk abban, hogy meglepően kellemes a krém állaga, jó érzés kenegetni vele magunkat.

Könnyen beszívódik, nem hagy zsíros után érzetet. A cellulit állaga nem sokat változott, bár talán a láthatósága valamicskét csökkent…talán… minden estre a krém maga szuper! 🙂