PUFI, DE CSAK A KABÁT!

dec 4, 2017 | Blog, Fashion

A pufi kabát egyszerűen képtelen kimenni a divatból! Nem is baj, hiszen a téli hidegben az egyik legmegbízhatóbb védelmet nyújtja, ráadásul akkor sem kell kompromisszumot kötnöd, ha nőies viseletet szeretnél hordani. Néhány apróság figyelembevételével megtarthatod a csajos éned, a sportosabb változatoknál pedig simán bevállalhatsz egy markánsabb színt, ha ahhoz van kedved!

A pufi dzsekik sorában a fekete örök darab, de nézd meg összeállításunkat és inspirálódj belőle!

Például válassz szőrmés kapucnit, ezzel szintén a nőiességet helyezed a figyelem középpontjába. Az öv jó megoldás lehet, ha a sziluettet slankítani szeretnéd, hiszen ezek a kabátok jellegükből adódóan azért néhány számmal nagyobb méretet mutatnak.

Aztán ott van az ideális választás, a mélykék, ha elegáns darabot szeretnél, de unod már a feketét. Az óriási gallér pedig szintén a csajok kiváltsága, szinte azonnal nőiesebb darab születik az egyébként sportos alapból, ha megnövelik a gallér méretét.

Bátran kísérletezz a hosszokkal is, a fenék alatti fazonok optikailag nyújtanak; az apró steppelés szintén elegánsabb külsőt kölcsönöz. Az álló gallérú kabátok növelik a dekoltázs méretét, így ez inkább kis mellűeknek ajánlott, míg az átlapolt, aszimmetrikus fazonok, visszaeső gallérral előnyösek lehetnek jobban megáldott sorstársainknak.

Színekben szinte nincs is határ, látjátok: a citromsárgától a narancson át, egészen a pirosig minden megtalálható, míg az utcán simán szembe jöhet velünk egy pink, neon, vagy éppen csillogó ezüst. Az elsődleges szempont mégis azt javaslom, hogy mindig a funkcionalitás legyen, lehetünk bármennyire divatosak, ha utána a náthától egész télen ki se tesszük a lábunkat az ajtón.

FEKETE KABÁT – SAJÁT

SÁRGA DZSEKI – HOUSE

PIROS KABÁT – MAYO CHIX

KÉK DZSEKI – MAYO CHIX

NARANCSSÁRGA KABÁT – MAYO CHIX