RÉTE(GE)S ŐSZ – TIPPEK ÁTMENETI IDŐRE

okt 9, 2019 | Blog, Fashion

Kétségtelen, hogy a legtöbb gondolkodnivalót öltözködés terén, nekünk Nőknek, az ősz adja. Reggel már nagyon hideg van, napközben még erőlködik a nap, egész kellemes idő is lehet, estére viszont megint itt a cidri.

Az új áru még nem jött be teljesen az üzletekbe, nincs is talán kedv még az őszi ruhák között nézelődni, hiszen igazából még mi magunk is tiltakozunk a hideg ellen azzal, hogy nem cseréljük ki gardróbunkban a nyári és a melegebb ruhákat… ilyenkor jön jól, ha elkezdjük a még elől levő nyári ruhákat összehozni a már vastagabb texturájú holmikkal. A rétegezés erre egy kiváló módszer!

Régen nincsenek kőbe vésett szabályok, főleg a mit mivel témakörben. Minél jobban elütnek egy szetten belül az anyagok, adott esetben annál stílusosabb, egyedibb lehet a megjelenésünk.

A képen egy egyszerű fekete maxi spagetti pántos vászonruhát viselek ősziesítve, ami annyit tesz ebben az esetben, hogy alá egy vékony kötött, rövid ujjú fehér pólót vettem. A fekete fehér kontrasztja megadja a szett alaphangulatát, amit már nagyon könnyű feldobni egy bármilyen harmadik színnel. Én most egy világoskék átmeneti kabátot és egy mindig működő piros sálat választottam. Az eredmény egy igazi városi, rohangálós, kényelmes -a sneakernek köszönhetően -, de mégis izgalmas outfit lett.

Az, hogy a JBL mini hangfal megy a szetthez – ami a fotózáskor a jó hangulatunkról gondoskodik még az utcán is -, az meg már csak hab a tortán! 🙂

Ha segítségre van szükséged eligazodni az üzletek őszi kínálatában, vagy nem tudod igazán mi áll jól neked, keresd a pláza stylistjait, örömmel segítenek!

Patri

SPAGETTIPÁNTOS RUHA – RESERVED 11 995.-

FEHÉR PÓLÓ – RESERVED 6495.-

PIROS SÁL – MOHITO 3995.-

SNEAKER – MOHITO 11 995.-

KABÁT – MOHITO 19 995.-

JBL – ALPHA MOBILE HUNGARY 39 900.-