STÍLUSTIPP: VALÓJÁBAN KIKNEK ÁLL JÓL A TAVASZI SLÁGER, A PASZTELL?

máj 15, 2017 | Blog, Fashion

Idén tavasszal is elárasztanak minket az üzletek a nude és pasztell árnyalatokkal. Letisztult, elegáns, nőcis. Ez mind szép és jó, csak az a rossz hír, hogy nem mindenkinek áll jól…

Két típus van, akinek mindenképpen javasolom:

  1. Fehér, szinte áttetsző, porcelán bőr, természetes világos, vörös haj. Az ilyen adottságokkal rendelkező hölgyeknél a törékenységet, a natúr „északi” szépséget hangsúlyozza.
  2. Déli, sötét tónusú, kreol bőrű, „vérbő” csajok. Őket meg a halvány rózsaszín és a barack szín sem tudja lesápasztani.

    Mindenkit, aki a két típus közötti átmenetet képviseli, óvatosságra intek az árnyalat választás tekintetében. Sok esetben sápaszt, beteg, vitamin hiányos megjelenést kölcsönöz. Ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, mert annyira beleszeretett ezekbe az árnyalatokba, akkor is inkább válasszon nadrágot, cipőt, vagy még a táska is jó döntés. Tehát minden olyan, ami az arctól távol.

Stílustipp: bátran kísérletezz az ellentétes stílusok variálásával, vegyítsd a sportosat a elegánssal, ahogy mi is tettük, és Anita is bevállalta a rakott szoknya- baseball sapka párosítást.

RAKOTT SZOKNYA – MOHITO

CSILLOGÓ TOP+ATLÉTA 2IN1 – MOHITO

PLÜSS BASEBALL SAPKA – RESERVED

BALERINA – MOHITO

ÖV – SAJÁT