SZEDD A TAVASZ VIRÁGAIT, EGY CSOKORBA ÖSSZE

márc 13, 2018 | Blog, Fashion

Ez a nap is úgy indult, mint a többi….reggel fáradtan, kócosan kimásztam az ágyból, kidugtam az orromat az ablakon és megállapítottam, hogy még mindig nem egy langyos tavaszi nap van. Ezen a ponton vissza is bújtam volna a paplan alá, de ezt felülírta egy újabb eseménydús nap, amikor fotózunk és készül a tartalom a blogra.

Mikor az ajtón kiléptem még azt is megállapítottam, hogy a sok-sok napsugár is csak átverés, mert melegséget egyáltalán nem árasztanak. Persze a lelkemnek jót tettek. Mert a komótosan induló reggelt cselekvő percek váltják fel, amint átlépem a Corvin kapuját. Ruhaválogatás, ötletelés, helyszínkeresés és sokk!!!! Igen, a sokk, amikor Bogi, a szigorú fotós kiterel a szeles hidegbe, hogy a gyönyörű fények még megcsillanjanak a szélben szálló hajszálaimon. „Ezt bizony be kell vállalni!” – szól a szigorú hang (pufi kabátban :P), miközben kitipegek a valamit alig fedő lepel ruhában és az egyetlen, ami vigasztal tényleg az, hogy tudom, legalább a képek szépek lesznek, ti pedig örömötöket lelitek benne. 🙂

Na, jó, ettől még persze jó a hangulat, csak a mosolyom lesz kicsit merev, mint ahogy a karomat is alig bírom kinyújtani, úgy elzsibbad a csípős időben. Viszont! A ruha fodrai és a könnyű tavaszi kabát nagyon szépen úszik a levegőben, ahogy belekap a szél, ebben pedig már én is játékos kedvemet lelem. Nem győzök le-föl rohangálni a lépcsőn, hogy hagy libegjen az a lepel, de ekkor meg a fotóst akasztom ki, hogy nem vagyok képes egy helyben maradni! 🙂 Hát ettől annyira jók a fotózások, mindig történik valami!

Hogy miért jött el ennyire korán a virágos tavaszi ruha fotózásának ideje? Mert, ahogy azt már nálunk is többször olvashattátok, a romantikus irány idén is meghatározó trendje a szezonnak, mi pedig szeretnénk titeket is felkészíteni az aktualitásokból. Persze én is szívesen tetszelegnék Párizs utcáin ebben a franciás eleganciát tükröző szerelésben. Mondjuk érdekes, mert személy szerint nem érzem a virág mintát magaménak, de szeretem azokat az összeállításokat, amik a megszokottól eltérőek és tudok vele azonosulni. Jelen esetben például nekem a színvilág sokat számított: nagyon tetszik a mély és világos színek kontrasztja, szerintem sokkal jobban érvényesül a ruha, hogy egy pasztell kabátka van rajta. No, igen, a mokaszin! 🙂 Hát, az nem az én világom, sokkal inkább a sneaker, slipon, vagy converse cipők jönnek be. Mivel viszont én is rohangálós vagyok (lásd az előbbi sztorit a lépcsővel), rá kellett jönnöm, hogy kényelmes és praktikus viselet. Szerintem így is, úgy is az idősebb korosztályt célozza meg, még ha nagyon trendi színekben is tündököl, mert valahogy a fazon kialakítása olyan, ami ezt engedi következtetni. De egy ilyen üde, nagyon lágy esésű, könnyed ruhával és színben passzoló kiegészítőkkel el lehet róla terelni a figyelmet, és akkor tulajdonképpen bárki átszelheti benne a várost!

Kalandra fel!

Anita

VIRÁGOS RUHA – MOHITO

RÓZSASZÍN KABÁT – MOHITO

MOKASZIN CIPŐ -MOHITO