SZEGD MEG A SZABÁLYOKAT! MAXI SZOKNYA MINDENKORRA

aug 25, 2017 | Blog, Fashion

Ha a klasszikusokról beszélünk, a maxi szoknya kihagyhatatlan a felsorolásból. Nincs nyári szezon, hogy ne lenne helye a gardróbban, sosem lesz kellemetlen, divatjamúlt viselni. Sokoldalú, könnyen variálható, praktikus ruhadarab, ami szuper választás akár a nagy hőségben, akár hűvösebb napokon is.

Óriási tévedés, hogy csakis magas csajokon mutat, a trükk a megfelelő szoknya hosszban rejlik. A lényeg, hogy éppen eltakarja a cipőt, szandált, de még pont ne súrolja a földet. A boka felett érőket kerüljük, mert optikailag össze nyomhat.

Én idén a színekre esküszöm (ami engem lep meg a legjobban, a talpig feketében töltött évek után:)) 

A sárga szoknya fehér blúzzal könnyű, elképesztően kényelmes, letisztult összeállítás. Tipikusan alkalmas a „nincs ötleted, hogy mit vegyél fel” reggelekre.

Anitán a bő pulcsi ad egy extra sziluettet a darabnak, izgalmas a különböző textúrák keveredése. A kötött és a vékony vászon nagyon jól variálható, és formabontó, hogy megszegtük a bő szoknya – szűk felsővel íratlan szabályt is. 🙂

Ha nagyon színes szoknyát választunk, figyeljünk arra, hogy egyszínű felsővel viseljük, – szerencsés, ha az adott szín megvan a szoknyában is. Egy farmerdzseki, akár egy könnyű sál, és stílusos, laza, egész napra szuper könnyű, komfortos lesz az outfitünk.

PATRI ELSŐ SZETTJE

MAXI SZOKNYA – ORSAY

FEHÉR ING – ORSAY

MUSTÁR TÁSKA – CAMAIEU

ANITA SZETTJE

VIRÁGOS MAXI – MOHITO

PULCSI – MOHITO

SZANDÁL – CCC

PATRI MÁSODIK SZETTJE

MINTÁS SZOKNYA – SAJÁT

ATLÉTA – SINSAY

DZSEKI – SINSAY

SÁL – MOHITO

SZANDÁL – DEICHMAN