SZEMÖLDÖK MUSTRA – LEHET SZÉP, DE NAGYON EL IS LEHET SZÚRNI

nov 23, 2017 | Blog, Beauty

Alapvetően vastag szemöldökű kislány voltam, ami akkoriban eléggé zavart. Kamaszként, vagy fiatal felnőttként fokozódott a helyzet, főleg, hogy nem az ügyességemről voltam híres. Ezt úgy kell érteni, hogy anyukámék eldugták előlem a szemöldökcsipeszeket, mert ha a kezembe került, annak mindig rossz vége lett😂. Az egyik általában kerekebb formát öltött, a másik olyankor természetesen szögletes lett.

Így aztán ahogy lehetőségem adódott, a szemöldök tetoválás mellett döntöttem. Persze törekedtem, hogy a természetes hatás megmaradjon, így a szőr alá csináltattam egy formát, ami mentén még nekem sem okozott gondot a szemöldökszedés.


Divatok jönnek – mennek, az évek során elképesztően sok csúnya, elrontott szemöldököt láttam. Olyanokat, amik sokkal többet rontottak viselőjük megjelenésén, mint amilyen az eredeti lehetett. Ugye mindenki emlékszik a hajszál vékony, „csodálkozós” formára? Többet nem is említek, mindenkinek az a legjobb, ha a feledés jótékony homályába merülnek.


Joggal merül fel a kérdés, van-e az adott arcformához tökéletesen passzoló szemöldök?
Mit mond a szakértő?

Vörös Viki szépségspecialista véleménye a következő:

„Nincsen arcformához tökéletesen illő szemöldök, mivel a szemöldök formáját sokban befolyásolja a szem, az orr, a szemhéj és a homlok is, és persze a viselőjének a stílusa! Így nehéz azt kijelenteni, hogy egy arcformához egy fajta szemöldök illene. Szerencsére minden szemöldökön lehet korrigálni pro és kontra, de néha nagy türelem kell hozzá. Vannak, akiknek két évbe telik, mire a saját szemöldökükből végre sikerül kialakítani a megfelelő új formát. Mostanában divat a vastagabb, természetes hatasú szemöldök, ezt növesztessél, illetve szálas tetoválással is meg lehet mar valósítani. Ezek a „sminktetoválások” igazából nem tűnnek el teljesen, de nagy részük felszívódik a bőrben és elhalványodik az évek során.”

Egyszóval lányok, ma már a szálas technika segítségével nem lesz művi, ha a szemöldökötök formájával, vastagságával nem vagytok elégedettek, és a tetoválás mellett teszitek le a voksot. Persze nem árthat meg, ha alaposan átgondoljátok és jó szakembert válaszotok!

Íme néhány illusztráció Viki munkáiból, hogyan alakul egy kesze-kusza szemöldök szépen ívelt formává: