SZEMPILLASPIRÁL TESZT – MEGMONDJUK MELYIKET VÁLASZD!

júl 20, 2017 | Blog, Beauty

Patri véleménye

MAX FACTOR X FALSE LASH EPIC

E termék első látásra is erősen pozitív hatást kelt, a csomagolás nagyon elegánsra sikerült, telitalálat a fekete – arany kombináció. Meglepetésként ért viszont a kicsomagolásnál a spirál kefe végen található „bojt”. Először nem tudtam mire vélni, gondolkoztam hogyan fogok vele bénázni, de az első használatkor fény derült a titokra..:) Nos, a bojt segít elérni a szemzughoz legközelebb eső szálacskákat, kívül pedig a legszélsőket, amik valahogy rendre hiányosra sikerednek. Viszonylag könnyen lehet vele dolgozni, ugyan rá kell edzeni a technikájára, de nem csomósodik több réteg felvétele esetén sem. Az eredmény pedig igazi drámai műszempilla hatás.

Felvihetőség: 4
Csomósodás: 4
Tartósság: 5
Lemoshatóság: 4

CATRICE EXTREM VOLUME MASCARA waterproof

Csajok! Nyáron, melegben, vízközelben, a legjobb barátunk a vízálló szempillaspirál. Szuper érzés, hogy akár csuromvizesen is sugárzó a tekinteted. Olyannyira elkötelezett vagyok ez ügyben, hogy alig vártam, hogy kipróbálhassam ezt a terméket.


A csomagolása nem tett különösebben mély benyomást rám, de miután kinyitottam, örömmel konstatáltam, hogy a fej kialakítása nagyon el van találva, legalábbis én ezzel a típussal tudok legkönnyebben dolgozni. Csomómentesen vihető fel a festék, szépen szét választja a szálakat. Hasonló vízálló termékekhez képest, sokkal mélyebb szint ad, dúsabb hatást kelt, ugyanakkor nem nehezíti el a szempillát és tényleg állja a vizet.

Felvihetőség: 5
Csomósodás: 5
Tartósság: 4
Lemoshatóság : 4

ANITA VÉLEMÉNYE

MAX FACTOR 2000 CALORIE CURL ADDICT

Ha szempillaspirálról van szó, akkor nagyon kritikus tudok lenni, ugyanis hosszú próbálkozások után jutottam el egy általam kedvelt márka egyik típusához, amin nem is nagyon vagyok hajlandó változtatni. Most viszont már-már vetélytársra akadtam, ugyanis a Max Factor spirálja nem várt meglepetést okozott számomra.

A külső megjelenést nem gondolták túl, a fekete tubuson piros minták kaptak helyet, szóval elegánsnak kevésbé mondanám, inkább fiatalos, lendületes dizájnak. A kefe kialakítása egy finom ívet kapott, szerencsére hosszú sörtékkel, mert számomra ez a legmeghatározóbb. Mivel elég dús és hosszú szálú a pillám, így egy rövid kefével nem igazán tudok mit kezdeni. Ez viszont kellően jó elrendezés ahhoz, hogy a festék felvitelénél szépen elválassza a szálakat egymástól, a befelé ívelt formának köszönhetően pedig jól követi a pilláim formáját. Már az első húzásra megfelelő mennyiséget vesz fel, nem ragad, nem tapadnak össze a szálak. Határozottan könnyű viselet volt, nem csomósodott be a festék és tényleg látványosan kiemelte a szememet. Könnyen le tudtam mosni, nem kellett dörzsölni és nem is maradt a pillámon anyag, ami érzékeny szeműeknek is előny lehet.

Felvihetőség: 5
Csomósodás: 5
Tartósság: 5
Lemoshatóság : 5

BOGI VÉLEMÉNYE

YVES ROCHER SEXY PULP!

Én viszonylag ritkán sminkelem magamat, de olyankor is általában egy kis szempillaspirált és pirosítót használok, úgyhogy kapóra jött ez a kis teszt! Mivel nem vagyok gyakorlott make up készítő, így számomra nagyon fontos a könnyű használhatóság és a megfelelően kialakított fej. Az Yves Rocher fekete spirálja elsőre kislányos, tinis termék benyomását keltette bennem, már csak a neve és márkanév megformázása miatt is. A kefe formája tökéletesen illeszkedett a pilláimhoz, így könnyű volt vele dolgozni, viszont én egy kicsit ragacsosnak éreztem magát a festéket, ami miatt nekem sok volt a felvitt mennyiség, pedig csak egyszer húztam át rajtuk. Viszont tartós és nem kenődik el, egész nap rajtam volt úgy, hogy mindenfelé rohangáltam a nagy melegben. Kétfázisú, olajos lemosóval könnyen eltávolítható volt, de az említett ragacsos állag miatt többször át kellett dörzsölnöm.

Felvihetőség: 5
Csomósodás: 3
Tartósság: 5
Lemoshatóság : 3