SZEXI MACINACI? IGEN!

jan 26, 2018 | Blog, Lifestyle

Sziasztok!

Nekem a párom mindig azt mondja, hogy így tetszem neki a legjobban: otthon, smink nélkül, melegítőnaciban és egy (amúgy) hozzá nem illő pulcsiban, kócos hajjal. Tényleg, fel nem tudom fogni, hogy ezen mi jön be neki :D, mert én topisnak és összevisszának látom magam, a legkevésbé se szexinek és kívánatosnak.

Viszont az már többször eszembe jutott, hogy ha legalább annyira egységes lenne a szerelésem, amennyire az utcai öltözetem, akkor akár jól is érezném magam a bőrömben. De velem mindig az van, hogy lekapok egy pólót a polcról, mert tetszik, kicsit később meglátok egy jó színű nadrágot, azt is megveszem, és sosem szettekben gondolkozom. Pedig otthon is lehetünk csinosak, még akkor is, ha épp egy jogging nadrág és pulcsi van rajtunk, a kényelem már csak hab a tortán! Ehhez ugyanannyira előrelátónak és összeszedettnek kell lennünk, mint amikor hétköznapi ruhát vásárolunk. Minek feszengenénk otthon farmerben és kiskosztümben, ha amúgy a macinaci is ugyanolyan tökéletes (ha nem jobb!), még ha nem is susogós!? 😛

Ennek is van laza, sportosabb változata, vagy elegáns, stílusosabb fajtája, a hangsúly az összhatáson van! Nézegessétek meg képgalériánkat és döntsétek el, hogy ma épp a bohókás énetek, vagy az úrinős szeretne előtérbe kerülni!

Puszi,

Anita

Anita

MICKEY EGERES PULCSI – NEW YORKER

MICKEY EGERES NADRÁG – NEW YORKER

FEKETE ATLÉTA – NEW YORKER

PAMUTZOKNI – CAMAIEU

Patri

PADLIZSÁN SZÍNŰ KÖNTÖS – NEW YORKER

KOCKÁS NADRÁG – NEW YORKER

LILA ATLÉTA – NEW YORKER

NYUSZIS MAMUSZ – SINSAY

Anita

PÚDER SZINŰ NADRÁG – MOHITO

FEHÉR PÓLÓ – SINSAY

PAMUT ZOKNI – CAMAIEU

Patri

LILA ATLÉTA – NEW YORKER

FEHÉR ATLÉTA – SINSAY

KOCKÁS SORT – NEW YORKER