SZÓVAL AKKOR A MIKULÁS MOST TRENDI?

dec 6, 2018 | Blog, Fashion

Sziasztok!

Ezzel a szettel valójában nem pont Mikulás napjára készültünk, de annyira adja a mai esemény magát, hogy összehoztuk a kettőt. Olyan jó látni, hogy a gyerekek milyen őszinte rajongással tudnak készülni erre az alkalomra: letisztogatják a csizmáikat, kidíszítik a lakást, ragasztgatnak, sütögetnek, a családos ismerőseim Facebook oldalairól pedig csöpög a cukiság faktor, ki mennyire örül az éjjel az otthonukban járó Mikulás csomagjának.

Ez egy kedves, szeretetteljes nap. Nem több és nem is kevesebb egy hóbortos fehér szakállú apó legendájánál, akinek érkezése néha még a felnőtteket is lázban tartja. Talán jobban is, mint a Jézuska. Mert ehhez az alkalomhoz valahogy nem kötődik az a kényszer, hogy ajándékot KELL VENNI, sokkal inkább vidám, vicces, könnyed, amikor a bohóckodás, a virgács és egyéb “büntetések” simán beleférnek a batyuba. Én például imádom meglepni a szeretteimet egy-egy csokival, vesszővel, szanaszét elrejtve a lakásban, vagy nőként egy sejtelmes piros pongyolával a páromat. Iszonyatosan jó érzés látni az örömöt és meglepettséget az arcokon, együtt lehet nevetni és egy kicsit sztorizgatni. Ezzel szemben a Karácsonytól sokaknak borsózik a háta, már egy hónappal előre ki vannak készülve idegileg, mert a szeretet helyét átvette a muszáj faktor, hogy adni kell, mert adni jó, és nem elég már egy szép könyv, vagy illatos parfüm, mindig túl kell licitálni az előző évi ünnepséget, mindig valami több, jobb, hatalmasabb kell. Totál megértem, hogy az embereknek elegük van ebből a kényszerből.


Patri krampuszunk tehát ennek a napnak a szellemében magára öltött egy piros garbót – amely fazont egyébként rendszerint kiemeli posztjaiban, hogy az alapruhatár részét képezi -, felvágott rá egy most megint nagyon menő szőrmellényt, és egy leggingsszel, kényelmes sportcipővel kiegészülve adott is a nap hangulatának.

A piros egyébként egy nagyon érzelmes, impulzív szín, és egyebek mellett azt a lélektani hatást is párosítják hozzá, hogy növeli a bátorságot (ezért szerepel sok ország nemzeti zászlajában is). Természetesen élénkségének köszönhetően ki is emel minket a tömegből (ez a Télapó már több évszázaddal ezelőtt is tudott valamit), így csak azoknak ajánlott a viselése, akik fel vannak rá készülve, hogy tekintetek sokasága követi majd végig a nap folyamán.

Ha pedig kikapcsolódásra vágytok, akkor most érdemes ellátogatni a Corvin pláza -1-es szintjére, ahol Karácsonyfalván biztosan megtaláljátok a Mikulást, krampuszokkal, angyalokkal és színes programokkal kiegészülve! Ha ajándék ötleten töritek a fejeteket, akkor is érdemes a házban korzózni, mert tele vannak a boltok polcai, mi pedig itt a blogon ehhez szolgáltatjuk a trendiséget!

Boldog Mikulást mindenkinek!

PIROS GARBÓ – MOHITO 4595.-

SZŐR MELLÉNY – MOHITO 17 995.-

LEGGINGS – H&M 8995.-

CIPŐ – PLAYERS ROOM – NIKE (ár kérésre)