Tavaszi kabáttrend 2020

ápr 14, 2020 | Blog, Fashion

Még mindig nehéz lekövetni öltözködésben az időjárás szeszélyes kedvét, bár ezen jócskán segít a #maradjotthon, azért sokan vannak, akik minden nap dolgozni járnak és kénytelenek megküzdeni az elemekkel.

Különbözőek vagyunk, különbözőek az igényeink is, ezért hoztunk nektek négy trendi fazont az idei kedvencekből, és hogy elkerüljük a komorságot távol tartottuk magunkat a feketétől! Van, aki bírja a réteges öltözködést, én például az vagyok, aki utál Michelin gumibabaként elindulni otthonról, tehát ha van rá lehetőségem szeretem két rétegből megoldani a dolgot, míg mások azt vallják, minél több a réteg, annál könnyebben megvívják csatájukat a szeszélyes időjárással. Lássuk, melyek azok a darabok, amiket idén tavasszal, majd ősszel is bevethetsz a széllel szemben!

Ballonkabát

Á, igen, az örökzöld trencskó, ami Burberry atyánknak köszönhetően már az 1800-as évek végétől töretlenül nagy kedvenc a vízhatlan felöltők sorában. Utánzói sorra hozzák ki polcaikon a klasszikust (gyakran nem vízálló anyagból), mert egyszerűen megunhatatlan, minden stílushoz és fazonhoz bevethető. Izgalmas ezt hallani egy olyan ruhaneműről, amit előtte katonai használatra szántak, majd meghódította Párizs utcáit, de még az angol elitet is. Viselésével méltóságot adunk magunknak, letisztultságának köszönhetően nem fogsz mellé vele, ha beveted, és különböző mintákkal, színekkel kombinálod.

A parka

Ugyan nem bír olyan karakteres történelemmel, mint a trencskó, azért kétségtelen, hogy ez a fazon is évről évre visszatér a kabátos időszakban. Előnye a hosszított fazon, amiből nem lóg ki a derekunk, hátránya lehet(ne) a bő fazon, ami miatt veszíthetünk kecses alkatunkból, de ilyenkor jön képbe az a nagyszerű megoldás, mely szerint minden parkában van külső és/vagy belső szűkítő, amitől visszanyerjük eltűnt derekunkat. Hogy tovább növeljük testalkatunk gazella jellegét, érdemes skinny farmerrel, leggings-szel viselni. A korábbi parka jellemzője volt még meghatározó khaki, barnás színe, de a trend mára ezt is felülírta és többféle színben megjelent. Ez a finom, különlegesen puha anyagból készült pasztell rózsaszín darab még a leglányosabb lelkületű viselőjének is boldogságot szerezhet, ha éppen sportosan indulna útnak.

Bőrkabát

Lezser, nőies, pimasz, vagány…annyi rá a jelző, mint égen a csillag. Gyakorlatilag bármilyen szereléshez felveheted, mindnek ad egy egyedi stílust, hangulatot. Hogy ezúttal is eltérjünk a szokásos fekete változattól, direkt színesben keresgéltünk és meg is találtuk ezt a zöldet, ami pl. Vera vörös hajához nagyon jól passzol és kiemeli az arcát. Nem mindegy, hogy milyen árnyalatot választotok, alaposan nézzétek meg magatokat a tükörben és csak a tökéleteset fogadjátok el. Mi ugyanis kettő között variáltunk, de amint Roni felkapta, magától értetődő volt a választás. A másik zöldje élénkebb, hideg hatású volt, ami látványosan lesápasztotta, pedig önmagában annyira gyönyörű színe volt, hogy nem fért hozzá kérdés. Aztán mindketten elvettek egymás fényéből. Ha a színtípusotoknak megfelelőt választotok, akkor viszont szabályosan sugározni fogtok benne! Ha pedig igazán időtálló darabra vágytok, akkor mind tudjuk, hogy a valódi bőr az, ami a tökéletes választás. Viszont lényegesen drágább is, mint műbőr változatai, de már ezekből is lehet kapni nagyon jó minőségű, finom darabot, nem kell évekig spórolni rá.

Szövetkabát

Oversize. Bevallom nektek őszintén, én nem igazán vagyok zsákruha párti, legyen szó kabátról, pulcsiról, ruháról, nekem nem igazán jön be. Egyszerűen elveszik benne az ember, sokszor úgy érzem, ha ránézek valakire, hogy lóg rajtuk, tudjátok, mint azon a bizonyos tehénen a gatya. Nehéz benne csinosnak, nőiesnek lenni, pedig egy sportos ruha nem feltétlenül zárja ki ezt a kettőt, azonban a kényelmi szempontot nem lehet elvenni tőle. Ha van rajta öv, az segít ellensúlyozni “zsákságát”, de amúgy célszerű kigombolva hordani, ami megtartja hanyag stílusát, de látszik alatta az ember maga. A szín itt is külön funkciót kap, hiszen egy sötét tónusú, fekete szettet iszonyatosan jól kiemel és feldob, ami most különösen jól jön az esős napokon. Puhasága kényelmesen öleli körbe az embert, hanyagul a vállra vetve pedig kihozza mindenkiből az ördögi Pradat.

Kabátmustrára fel, amíg az üzletek a plázákban zárva tartanak, bátran nézelődjetek a márkák webshopjaiban. A rajtunk található darabok mind fellelhetőek a RESERVED online utcáin, mi most megmutatjuk nektek az árakat!

Szép hetet nektek,

Anita

BALLONKABÁT – 19 995.-

PÚDER PARKA – 12 995.-

BŐRDZSEKI – VERA SAJÁTJA

SZÖVETKABÁT – 19 995.-