TAVASZTÜNDÉREK VIRÁGBA BORULVA

jún 29, 2017 | Blog, Fashion

Igen, igen, mondhatnátok, hogy nincs új a nap alatt… Nos, igen, teljesen igazatok van, a virág minta is örök divat, de szezononként változik azonban, hogy épp melyik fazon a legmenőbb.

Amit a képen viselek nagy kedvencem, a tunika fazon óriási előnye, hogy önmagában teljes értékű ruhácskaként funkcionál, de hidegebb napokon egy farmer fölött is tökéletes választás.

Felvehető övvel, öv nélkül, telitalpú szandival, de akar egy lapos saruval is, mindenképpen kényelmes, stílusos darab és olyan vidám! Kombinálhatjuk hosszú kardigánnal, de akar bőr vagy farmer dzsekivel is, semmit nem veszít az értékéből.

Ha soknak érzed a virágokat, válassz csak egy virágos topot és kombináld egy vagány, egyszínű sorttal, ahogy Anita tette. Hosszú lábú, modell alkatú lányok, ez a ti terepetek!

Kutyabarátoknak kifejezetten áldás egy sortos, nadrágos megoldás, hiszen a kedvencek nem feltétlen trendimádók és fontosabb egy nedves mancs a gazdik ölébe, mint egy tisztán hagyott szép ruha, így viszont mindenki boldog lehet!

Ginger is örömmel állt modellt nekünk, Anitával igazán divatos és vagány párost alkottak a fotózáson és ugye tudjátok, hogy a Corvin pláza igazi kutyabarát hely, ahova nyugodtan besétálhattok együtt shoppingolni?! 🙂

Patri szettje:

VIRÁGOS TUNIKA – PROMOD

ÖV – PROMOD

SZANDÁL – CCC

NAPSZEMÜVEG – PROMOD

Anita szettje:

MUSTÁR SZÍNŰ SORT – PROMOD

VIRÁGOS SPAGETTI PÁNTOS FELSŐ – PROMOD

CIPŐ – CCC

TÁSKA – PROMOD

ÉS KÖSZÖNJÜK A KÖZREMŰKÖDÉST GINGERNEK, AKI FOTÓSUNK, BOGI KUTYÁJA ÉS NAGYSZERŰ MODELL! 🙂