TE KIKET KÖVETSZ? INSTAGRAMMEREK, AKIK INSPIRÁLNAK

nov 28, 2019 | Blog, Lifestyle

Manapság az Instagram térhódításával elképesztő mennyiségű kreatív fotó áll a rendelkezésünkre, ha inspirálódni szeretnénk. Persze a kérdés az, hogy ki mire használja ezt a felületet… kb másfél évvel ezelőttig én is egy kvázi fotóalbumként tekintettem az Instára, kevés embert követtem, és privátra állítottam be az oldalamat. Cuki képeket posztoltam a kutyámról, ha főztem valamit természetesen megosztottam, és a vad bulikat is megörökítettem, persze kizárólag a barátaim számára.

Majd eljött az idő, amikor a hivatalos Facebook oldalam indítása után valamivel rájöttem, hogy változtatnom kell az Insta feedem megjelenésén is, mert ez ma már szinte követelmény a kreatív szakmákban dolgozók számára.

A használat is általakult. Sokkal tudatosabban kezdtem követni számomra inspiráló instagrammereket, természetesen elsősorban divat területén, és leginkább külföldieket. Persze nem vagyok szakbarbár, érdekel sokminden a divaton kívül is, ezért jónéhány gasztro oldal, lakberendezési, művészeti és kutyás is van a követettek között!

Na, akkor a teljesség igénye nélkül, nézzük kik inspirálnak:

Igazi, dinamikus, színes, ötletes divatoldal!

Egy hétköznapi prágai divatblogger lány, akinek képeiről süt az élet szeretete, és a vidámság.

Los Angeles-i tartalomgyártó, akinek a színes, hangulatos képei mindig jó kedves derítenek.

Szeretem a sötét tónusú ételfotókat, a precíz kivitelezést.

Mádai Vivi Insta oldalát a természetesen szép fotói mellett a humora, és metsző öniróniája miatt követem!

Nézelődjetek, inspirálódjatok, de vigyázat, az Insta hajlamos függőséget okozni!

Patri