TÉLEN – NYÁRON TUNIKA! ÍGY VISELD AZ INGRUHÁT!

szept 3, 2018 | Blog, Fashion

Manapság amikor amúgy is elképesztően nagy divat a különböző textúrájú anyagok keverése, evidensen adja magát, hogy sok ruhát viselhetünk tavasszal, nyáron, ősszel, de még télen is.

Kétségtelen, hogy idén nyáron tarolt az ingruha, többek között azért is, mert kortalan viselet. 16 évesen ugyanúgy stílusos és menő, mint 60 évesen.  A lényeg itt is a körítésen van, vagyis azon, hogyan/ mivel viseljük. Magában? Övvel? Nadrág fölött tunikaként? Kigombolva kimonóként? Elegánsan tűsarkúval, netán sportosan bakanccsal?

Melegben természetesen önálló darabként is megállja a helyét, hiszen nem tapad a testre, könnyű anyaga biztosítja a szellőzést a legforróbb napokon is. Külön fontos megemlíteni, hogy nemcsak a kizárólag a tökéletes testtel rendelkező hölgyeknek áll szuperül, hanem a molettebb típusú csajok is bátran viselhetik, sőt, a hosszított fazonnak köszönhetően kifejezetten slankít is.

Hűvösebb napokon akár tunikaként hordva kardigánnal, blézerrel, de a farmer, vagy bőrdzsekivel is kitűnő választás. Ha nadrágot veszel alá és egy menő bakanccsal párosítod, kifejezetten cool lesz az összhatás. Természetesen itt is érvényes szabály: ha felülre bővebb, lágyabb esésű darabot választasz, alulra szűkebb fazonok között keresgélj! Télvíz idején egy vastag harisnyával, lovaglócsizmával, de még Ugg-gal is menő, főleg ha felveszel hozzá egy szintén vastag kötésű oversize kardigánt, és hosszú meleg sálat. Garantáltan nagyon friss, és menő leszel benne.

Tovább is van , mondjam még?

Összefoglalva a lényeget, nagyon praktikus darab, hiszen az ingruhát mindenki tudja viselni. Lehetsz laza, vagy elegáns, nőies, de sportos is benne! Kifejezetten lehet az a bizonyos darab, amit akkor kap elő az ember lánya, amikor reggel pánik közeli hangulatban le – fel futkos a lakásban és keres – kutat, hogy végre fel tudjon öltözni. Hiszen tudjuk, nincs egy rongyunk sem, amit felvegyünk! Ugye ismerős a szitu?

Amikor válogattuk a ruhákat Anitával, mindketten a  saját stílusunknak, színvilágunknak, (amikor is nem könnyű a helyzetünk, hiszen közel azonos színeink vannak!), praktikus szempontjainknak megfelelő fazont keresgéltünk ennek a posztnak az elkészítéséhez. Anita magas, romantikus, és törékeny alkat, darázs derékkal (sárgulok!), evidensen olyanban mutat a legjobban, ami az öv által hangsúlyozza karcsúságágát. Imádja a magas sarkú cipőket, ami mindig alkalmi megjelenést kölcsönöz neki. Ugyanez a szett balerina cipővel kicsit franciás, tornacipővel igazi street hatást nyújt. 

Én, a magam 165 cm- vel, inkább a lazább sziluettet szeretem. Ezért is választottam olyan darabokat, amiket nem feltétlenül kell szigorúan begombolva viselni, nagyon menő egy farmerral, birkenstockkal, akár kimonóként felvéve is. Hiszem, hogy a legtöbb ruhát ( nem mindent!), nagyjából a legtöbb alkat/ test típus hordhatja, csak nagyon oda kell figyelni a hogyanra! Hol tagoljuk egy övvel ketté a testet? Egyáltalán kell-e övvel „felszabdalni” magunkat? Persze, azt ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy sok esetben kiegyenlíti az esetleges aránytalanságokat.

Egy szó mint száz, ha még nincs a gardróbodban egyetlen ingruha sem, ne habozz, nézz szét a Corvinban, szinte az összes üzletben felfedezhetsz egy tökéletesen passzoló darabot. Megbánni biztos nem fogod!

Patri

PATRI

FARMER – RESERVED 5995.-

ATLÉTA – SINSAY 1990.-

NARANCS-KÉK INGRUHA – RESERVED 12 995.-

ANITA

INGRUHA – RESERVED 9995.-

FÜLBEVALŰ – BIJOU BRIGITTE

SZANDÁL – SAJÁT