TÉLI TISZTÍTÁS ÉS FELTÖLTŐDÉS

dec 18, 2018 | Blog, Beauty

PATRI VÉLEMÉNYE

Yves rocher- Energetizáló arcmaszk

Amikor kinyitottam a terméket, az első impulzus amit ért, az a maszk nagyon kellemes, valóban energetizáló illata volt. Maga a krém állaga erőteljesen vizes, nekem inkább egy könnyű hidratáló krémre emlékeztetett, mintsem maszkra. Olyannyira, hogy majdnem el is felejtettem lemosni. A felkenés után talán kicsit lassabban szívódik be a bőrbe a vártnál, és addig van egy enyhén ragacsos érzet.

Eltávolítás után, ugyan szembetűnő változást nem érzékeltem, lehet nem is kellene, de az illat elég hosszan megmaradt. Kiszerelése utazásra alkalmassá teszi.

Inkább fiatalabb korosztálynak ajánlanám, az én bőrömnek talán erősebb hidratálásra, vagy energetizálásra van szüksége.

ANITA VÉLEMÉNYE

Yves Rocher – Tisztító arcmaszk

A márka termékei közül én a tisztító arcmaszkot választottam, annál is inkább, mert mostanában egy kicsit igénybe vett a bőröm, rengeteg rendezvény, forgatás, fotózás sminkje terhelte (a tévés miatt sokszor nem is kevés mennyiségben), ezért úgy éreztem kényeztetem egy kicsit azzal, hogy fokozottan odafigyelek. Az is motivált, hogy néha úgy érzem nem túl jó a legutóbbi sminklemosó választásom – egy micellás vizet emeltem le korábban a drogériából, és hát nem vagyok maradéktalanul elégedett -, emiatt gyakran nem tisztul meg eléggé a bőröm, amit aztán a törülközőben észlelek.

A termék kiszerelése kifejezett jó, ahogy Patri is írja, pici, kompakt megoldás, ami akár egy nsszeszerben, vagy útitársként is elfér. Ez praktikussá teszi arra az esetre, ha sűrűbben szeretnénk használni, de nem mindig otthon alszunk. 😉

Kellemes illata van, ami engem meglepett, hogy felkenés után kicsit olyan érzésem volt, mintha fogkrémet tettem volna a fejemre. Az állaga is pont olyan volt, mint a megszáradt fogkrém, persze nem mentolos. Ahogy száradt, úgy húzta össze a bőrömet, és kb. 15 perc elteltével le is mostam. Kicsit kipirosodott az arcom, és talán egy fokkal szárazabbnak éreztem a kelleténél a bőrömet, de mivel a maszk maga tisztító és mattító, így ez érthető is. Minden ilyen használat után érdemes alaposan hidratálni a bőrünket!

Extra azonnali hatást nem láttam magamon, de megvan az a helyzeti előnyöm, hogy nincsenek túl tág pórusaim, így ez biztos azért nem volt látványos. Az érzés kellemes volt, és könnyen használható.