TERMÉSZETES SZÉPSÉG

júl 28, 2019 | Blog, Beauty

Újrahasznosítás, fenntarthatóság, természetesség …mind – mind olyan fogalmak, amikkel mostanság nagyon sokat találkozunk, mondhatnám azt is, hogy végre valahára!


Ezért is örültem nagyon, amikor felfedeztem, hogy egyik kedvenc márkám is előrukkolt természetes összetevőkből készült termékcsaládjával, amit ráadásul környezetbarát csomagolásban kínálnak. Eddig is Pupát használtam – pedig gondolhatjátok, én aztán kipróbáltam mindent, ami a hazai palettán megtalálható smink fronton, mindenféle árkategóriában-, de ezek a termékek győztek meg a legjobban. Így talán érthető, hogy nem kis elvárásokkal vettem a kezembe a Natural Side kollekció sminkcuccait.

Általában nem használok alapozót, sokkal jobban szeretem a BB krémeket, és ezen nem is vagyok hajlandó változtatni. A most tesztelt krém 98,3%-ban tartalmaz természetes összetevőket, illetve nincs benne semmiféle szintetikus színezőanyag, sem parabén, illatanyag. Felvinni talán kicsit nehezebb mint a szimpla társait, de abszolút szép fedést ad, és nem fulladozik a bőröm alatta. Ugyanez a helyzet a hozzá tartozó kompakt mattító púderrel, ami kiállta a 40 fokos horvátországi nyaralás alatt a hőség tesztet is.

A korrektort bevallom inkább egy elkapart pattanásra kenegettem első körben… Jól kenhető,szépen eltüntette a széttrancsírozott felületet, és nekem ennyi bőven elég is. Egyébként ő maga 99,9%-ban természetes eredetű összetevőkből van, szóval nem vállaltam nagy kockázatot.

Az abszolút kedvencem azért mégis a szájfény lett, ami abszolút illeszkedett a szám saját színéhez, nem volt ragacsos hatása. Nekem nyáron bőven elég, nem szeretek a rúzsra külön odafigyelni.

Egyszóval, aki elkötelezett híve a natúr termékeknek, vagy érzékeny a bőre, és ráadásul még keresi is az igazit, annak meleg szívvel ajánlom: tegyen egy próbát!

Szép napot lányok!
Patri

PUPA NATURAL SIDE KOLLEKCIÓ – PUPA