TOMBOLJ! ÍME A LEGTRENDIBB HANGFAL, AMIT MOSTANÁBAN LÁTTUNK

okt 1, 2019 | Blog, Fashion

Két típusnak szól ez az írás: aki szereti a divatot, és aki imádja a zenét! 😀 Bár első sorban talán utóbbiaknak, azonnal kiderül, miért!

Mert az első és legfontosabb, amihez ez a szettet igazítottuk, az maga a kezemben látható hangfal. Nagyon vagány, nem?! Olyan, mint egy táska, egy tökéletes kis ékszerdoboz, akár lakásban, akár azon kívül. Bár úgy gondolom, az utcán hangosan zenét hallgatás egy telefonról, vagy hordozható hangfalból, főleg inkább a fiatalok privilégiuma, miért ne?! Ez a menő darab adta az inspirációt, a többi jött magától.

Amúgy értelem szerűen nem vagyok egy tech-guru, de azt jó ízélssel meg tudom állapítani, hogy bármelyik modern lakásban megállja a helyét ez a Harman Kardon Onyx hangfal, aminek színes szövet borítása ízléses kiegészítője lehet egy letisztult, modern lakberendezésű otthonnak. Arról nem beszélve, hogy bár korábban azt hittük, a Bluetooth ideje lejárt, ma már nyilvánvaló, hogy a vezetéknélküli világban erre a tézisre egyre több minden cáfol rá. Bárhol elhelyezhető, könnyen irányítható, nem kell attól tartani, hogy megszakad az adás (persze ha a forrás tisztes távolságon belül van), és bármilyen zenét maximális hangerőn hallgathatunk rajta. A letisztult desing igazi kis atombomba, 80 dB felrobbantására képes, ami nem jelenti azt, hogy betölt egy arénát, de egy könnyed házibuliban, vagy akár feszültséglevezető tombolásra otthon bőven túlmutat az elégségesen. Ha valakiben mégis ég a vágy, hogy ezt magával cipelje, akkor tudjon róla, hogy bizony van súlya a kicsikének, eleganciája kemény belsőt takar.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádom a zenét. Akkor is hallgatom, ha boldog vagyok és kicsattanok, akkor is, ha magányra vágyok és izomból tombolok a legelborultabb zenékre, amivel annyi energia szabadul fel bennem, mintha lenyomnék 12 perc intenzív sprintet. Régi hagyomány nálam, hogy szívfájdalom esetén ez a legjobb megoldás az otthonom falai között: zene be, hangerő maximumra fel, és valami felismerhetetlen, sámánista módon hagyom, hogy vigye a testemet a ritmus. Próbáljátok ki, szívből ajánlom! 😀

Imádom a letisztult formavilágot, ezen a hangszórón központi helyet foglal el az integrált alumínium markolat, de a teljes desing kialakítása gondos formatervezést mutat. Szerintem ebből a hangfalból még többet ki lehet hozni, már ami a reklámot illeti, a piacán simán meg lehetne lovagolni ezt a kialakítást, mint egyedi stílusjegyet, annyira szép és szemetgyönyörködtető. Ehhez a minimalista stílushoz választottuk a ruhámat is, a fehér pamut blúz finom anyaga már akkor magával ragadt, amikor leemeltem a polcról, hozzá pedig egy kényelmes, A-vonalú szoknya volt a leginkább társítható darab. Itt és most kiejelentem, hogy lelkesedésem tárgya kétség kívül a technikai eszköz volt, kevesebb figyelmet kapott az összeállítás, mea culpa a divatrajongóktól, bízom benne, hogy annyi év fashion inspirációja utána ezt most elnézitek nekem, és ha lehet, akkor inkább bulizunk együtt egy nagyot!


Sziasztok,

Anita

HANGFAL – HARMAN KARDON ONYX STUDIO 5 – ALPHA MOBILE 59 990.-

SZOKNYA – RESERVED 9995.-

BLÚZ – RESERVED 6995.-

ÖVTÁSKA – RESERVED 3495.-

SZEMÜVEG – RESERVED 5995.-