TOP GUN ÚJRATÖLTVE – MÉG MINDIG MENŐ A BOMBER

máj 24, 2017 | Blog, Fashion

Én is azt vallom, hogy néha kell egy kis lazaság, még annak ellenére is, hogy az utóbbi időben leginkább nőies, a test vonalát követő ruhákat hordok, vagy nagyon gyakran – a széles csípőmre való tekintettel – A-fazonú szoknyákat egy csinos felsővel. Biztos hihetetlen, de tinédzserként a bő pulcsik és még bővebb nadrágok tették ki a ruhatáramat, mivel akkor épp takargatni szerettem azt, amit Isten nekem teremtett. Erről már jócskán leszoktam, mint ahogy például a farmerről is, mert szerintem zsigerileg alkalmatlan vagyok rá, hogy rendes fazont válasszak.

Úgyhogy ezért is volt izgalmas, amikor ezt a vagány bomber dzseki – szakadt farmer – baseball sapi triót találtuk ki nekem! Kíváncsi voltam, vajon tudok-e benne „működni”, képes vagyok-e ráérezni az ízére, hogy tényleg olyan kis pimasz legyek benne, amilyen maga az összeállítás is?! Szerintem sikerült, a kezdeti zavarom után megéreztem az ízét, ennek eredménye lett többek között az ugrálós fotó is.

Bár a 2016-os év nagy dobása volt a bomber dzsekik feltámasztása, a trend kitart még 2017-ben is. Mi az, hogy kitart!? Az üzletek polcain megjelentek a klasszikus zöld és fekete mellett a csajos rózsaszín, a pasztell és nyers színek is. Vékony szatén, vastagabb, bélelt, hosszított, vagy rövid állású, minden, mi szem-szájnak ingere!

Nem tudsz hibázni, ha farmerrel, pólóval párosítod, de ha hiányzik egy kis vadság, dobd fel egy színes tornacipővel!

FARMER – RESERVED

SZÜRKE PÓLÓ – SINSAY

KHAKI BOMBER DZSEKI – SINSAY

PIROS EDZŐCIPŐ – SINSAY

ÖV – SAJÁT