TOP3 KÖTELEZŐ NYÁRI DARAB

júl 3, 2017 | Blog, Fashion

Megmutatjuk nektek az idei nyár kötelező három ruhadarabját, ami tulajdonképpen öt, de ügyesen kombináltuk azokat!

Ezekkel a rucikkal biztosan nem lőhetsz mellé, ha egy kellemes nyáresti sétára indulsz, vagy koktéloznál az egyik kedvenc helyeden, esetleg egy mozgalmasabb városnézésnek szeretnél nekivágni! Lássuk, mik azok a darabok, amiknek ott a helye a ruhatáradban a 2017-es szezonban!

1. ROMANTIKUS VIRÁGOK

Idén sem veszített előkelő helyéből a megunhatatlan virágminta, ami csak méretében változik a finom anyagokon évről évre, de továbbra is tarol a nyári trendlistákon. Ha egy romantikus vacsorára, esetleg első randevúra tartasz, akkor bátran válaszd ezt a fazont! A maxi ruhák szintén nagy kedvencek maradtak, aminek én kifejezetten örülök, mert szeretem, ahogy a lenge anyagok simogatják a bőrömet egy nyári fuvallatnak köszönhetően. Igazán nőiesnek és kifinomultnak érzem magamat benne, nincs szükség extra megoldásokra, mert önmagában kellemes az összhatás. Egy nagyon csajos napszemüveg és egy csábító illat biztosan minden férfi figyelmét feléd irányítja! De ha te csak egyetlen kiszemeltre pályázol, akkor is garantált a siker. Én ezt a rózsaszín alapon kék virágmintával tűzdelt maxit választanám, amihez jól passzol egy visszafogott macskafazonú napszemüveg és egy könnyed, virágos-gyümölcsös nyári illat bohókás üvegcsében, ami magáért beszél.

Virágminta plusz maxi ruha, 2 az 1-ben, ha ezt a két trendet kombinálod, biztosra mehetsz!

VIRÁGOS RUHA – MOHITO

NAPSZEMÜVEG – MICHAEL KORS / VISION EXPRESS

PARFÜM – MARC JACOBS DAISY DREAM / MÜLLER

LIMONÁDÉ – TEAVANA BLACKBERRY GREEN TEA LEMONADE / STARBUCKS

2. MINTÁK HALMOZÁSA

Ezúttal sem kell óvatoskodnod, ha mintákról van szó, lehet egy absztrakt mintacunami a szetted alapköve, ha különlegesre és vagány megoldásra vágysz. De ugyanezt az érzést hozhatod egyetlen darabbal is, ami bátran halmozza a különböző formákat. Kombináld a kockásat a virágossal, a harsány, látványos mintákat az egyszínűvel, vagy a retrót a tüllel. Nincs szabály, nincsenek határok, most aztán tényleg bármit megtehetsz! Ráadásul a fesztiválszezon idején naiv is lenne, ha nem tennél valami extravagánsat a szerelésedbe. Aki a sportos, kényelmes stílust kedveli, az nyugodtan viseljen nadrágot valamilyen nőcis felsővel, ez akkor is praktikus megoldás, ha városnézőbe mész valamelyik egzotikus helyen. Hűtsd le magad egy könnyű limonádéval a helyi Starbucksban és posztold a selfie-t azonnal! Akár filter nélkül is, hiszen a minták és színek kavalkádja majd helyetted is dolgozik!

NAPSZEMÜVEG – PRADA / VISION EXPRESS

TELEFON – SAMSUNG GALAXY S7 EDGE / SUPERPHONE

LIMONÁDÉ – TEAVANA PEACH GREEN TEA LEMONADE / STARBUCKS

RUHA – SAJÁT


3. FODROS FORMÁK

és kivillanó váll! Ez a megoldás is 2 az 1-ben, hiszen idén hatalmas sikernek örvend az off-shoulder fazon, legyen az egy csinos tunika, kényelmes ruha vagy elegáns felső. A szexisen szabadon hagyott vállak igazi csemege, ha hódításról van szó, nem is gondolnád, hogy milyen nőies egy-egy visszafogottnak is hitt darab. A fodrok a korábbi peplum őrületből feljebb csúsztak, a vállakat szegélyező, vagy a ruhák ujján végig hullámzó anyagok különös bujaságot rejtenek magukban. Még ha a kiegészítők decensbe hajlóak is, mint ez a fekete keretes napszemüveg rajtam, egy kivillanó váll biztosan finomíthat a megjelenéseden. De egy határozott, csinos nő ne is adja alább, egy üzleti tárgyalás is nyugodtan lebonyolítható benne, hiszen a finomság és komoly kisugárzás egyszerre érvényesül egy jól megválasztott outfitben. A dögös piros 2017-ben trendszín, de szégyenlősebbek választhatják pasztellben, fehérben, vagy hosszabb tunikában is.

FODROS RUHA – MOHITO

FEKETE NAPSZEMÜVEG – DOLCE&GABBANA / VISION EXPRESS

TABLET – SAMSUNG TAB S2 / SUPERPHONE

JÓ ERŐS FEKETE – COLD BREW / STARBUCKS

A HELYSZÍNÉRT ÉS FINOMSÁGOKÉRT KÜLÖN KÖSZÖNET A CORVIN PLÁZÁBAN TALÁLHATÓ STARBUCKS ÜZLETNEK!