TOP5 DIVATBAKI, AMIT HA LEHET, KERÜLJ EL

márc 30, 2020 | Blog, Fashion

Valószínűleg már mindenki követett el kisebb-nagyobb divatbakit, még az is lehet, hogy tudtán kívül. Most a divat világában elterjedtebb “fashion crime”-nak címkézett mellényúlásokat elevenítjük fel, hogy biztosan rögzüljön.

Ez esetünkben annyit takar, hogy nem a klasszikus “ejnye-bejnye, felejtsük már el a szilikon pántos melltartót!” témakörével indítok… bár Magyarországon még mindig dobogós helyen van a divatbakik toplistáján, ezért én se tudtam kihagyni a felosrolásból. De vannak ennél durvább bűntettek is, kezdjük az alapvetővel!

1.ÁPOLATLAN MEGJELENÉS, KOSZOS, BÜDÖS RUHA

Valahogy ezt a részt minden divattal foglalkozó szakember, újságszerkesztő elfelejti megemlíteni, nyilván mert annyira természetesnek vesszük, hogy ezek a “bakik” nem fordulhatnak elő. Sajnos tévedés. Elég csak kitekintenünk a nagyvilágba és szétnézni a nemzetközi celebvilág elkapott paparazzi fotói között.

Salma Hayek megjelenése egyszerűen letaglózó

2. SZERVESEN KAPCSOLÓDIK AZ ELSŐ PONTHOZ, A VASALATLAN RUHA, KOSZOS, ELNYŰTT CIPŐ ESETE

Vizuális típusoknak már be is ugrott, hogy miről beszélek, ugye?

Photo by Brxxto on Unsplash

3. JÖJJÖN A JÓL ISMERT “TEVEPATA”

Vagyis inkább kerüljük el jó messzire. Hölgyeim! A leggings még mindig nem nadrág! Kizárólag hosszú pólóval, ingruhával, tunikával, akár ezek rétegezésével viselendő!

4. PERSZE A MELLTARTÓ PÁNTOK SEM MARADHATNAK KI A SORBÓL!

A szilikon mindennek a legalja, főleg ha látszik, de nem árt szem előtt tartani: a melltartó fehérnemű, és mint ilyennek, nem kell feltétlenül látszani!

5. ZOKNI SZANDÁLLAL, PAPUCCSAL

Volt nem is olyan régen 5 perc, hogy majdnem coolnak számított, de szerencsére győzött a józan ész!

5+1 MESSZIRŐL VIRÍTÓ KAMU DESIGNER CUCCOK

Több okból is fashion crime kategória! Egyrészt erkölcstelen a hamisítás bármely formájának támogatása, másrészt érthetetlen, miért akar valaki másnak/ többnek látszani… főleg ha kilóg a lóláb! 🙂

Természetesen hosszasan sorolhatnám még a divatbűntényeket, mert jócskán akad belőlük, a teljesség igénye nélkül azonban ezek legalább elsőre is könnyen megjegyezhetőek!

Hát, jegyezzük is meg őket csajok!

Patri