TOP5 HAJDÍSZ, AMIKOR MÁR NINCS ÖTLETED

szept 11, 2017 | Blog, Beauty

Hosszú hajú lányként állandó problémám, hogy egy-két nap elteltével mit kezdjek a frizurámmal. Szerintem sok sorstársam most velem együtt sóhajtott fel, hiszen ők is tudják, milyen drága percek mennek el hajmosással, balzsamozással – ünnepnapokon pakolással – és szárítással…pedig mi minden másra elegendő lenne az a néhány hosszú perc…?!

Úgyhogy ezért is örültem meg annyira annak, hogy jött az ötlet: készítsünk egy anyagot az őszi hajpántokról és hajbizgentyűkről. És tényleg! Mindjárt 5 olyan szuper ötlettel tudunk nektek szolgálni, ami miatt nem kell kétnaponta hajat mosni, akkor is csinosak, üdítő megjelenésűek és könnyű frizurával tudtok előrukkolni, ha már éppen nem a legfrissebb a lobonc, de spórolnátok valamicskét – legyen az idő, vagy pénz, a gyakran fogyó hajsamponok árán. Amúgy nem mellesleg még a szőrszálaitoknak is jót tesztek vele, hiszen a túl gyakori hajmosás nem is egészséges és a fejbőrötök is fellélegezhet. És, hogy teljes legyen a kör, hozzá teszem, hogy ezek egy részét a mázlistább rövid hajú lányok is simán használhatják… 😉

SO ’90S

Ó, azok a 90-es évek…vagy a még korábbi időszak! Újra reneszánszát élik azok a hajformázó eszközök, amelyek még a gyerekkoromra emlékeztetnek. Ilyen a fejpánt, ami az egyszerűség kedvéért már benne lévő drótcsíkkal segíti a kényelmes felhelyezést. Egy bohókás masni a fejtetőn, hozzá egy vagány bőrdzseki, és máris vadmotorosként tündökölhetsz a városban (motor nélkül akár).

Egy másik alternatívája a kicsit visszafogottabb, szélesebb fejpánt, amivel akár az egész hajkoronád befedheted, mégis stílusos maradsz. Egy vastag pamutpánt praktikus viselet, ha nem tudsz sok időt szánni a készülődésre, mert akár egy vagány színnel, akár a szettedhez passzoló árnyalatban dobhatsz egyet a külsődön.

ROMANTIKUS

Bár sokan a fesztiválszezonnal azonosítják a virágos fejpántokat, azért a nyár végéve sem kell teljesen elbúcsúzni tőle. Nagyon praktikus viselet egy bokorugró szoknyához, A-vonalú ruhához, főleg, ha kislányos, gyermeki énedet szeretnéd elővenni és erősíteni.

KONTYVARIÁCIÓK

Nem is olyan régen még a kontyfánk volt mindenki netovábbja, hiszen a legtöbb hosszú hajú lány megtanulta tökéletesíteni a technikát, amivel bárkinek másodpercek alatt gyönyörű konty díszíthette a fejét. Ennek egy egyszerűbb, talán még gyorsabb változata a drótos forma, ami közé beszorítva a hajat egyszerűen csak le kell tolni a haj végéhez, csavarni egyet rajta, és máris megvan az elegáns, decens megjelenésed.

KALAP

Az abszolút menekülő favorit: egy menő kalap mindig kapóra jön. Ha tudod, hogy egész nap rohangálsz, nem kell tiszteletedet tenned fontos üzleti ebéden, vagy más olyan helyen, ahol meg kéne szabadulnod tőle, akkor a tuti befutó egy vagány kalap, ami a legegyszerűbb szettet is feldobja, mindig divatos és nem lehet vele hibázni!