TOP7 KÉRDEZZ-FELELEK ERDEI PANNIVAL

nov 8, 2019 | Blog, Fashion

A kanyarban vagyunk, már csak egyet kell aludni, és rabolhattok a gardróbvásáron!!!! 😀 A végső hajrában a csajok is lázasan készülnek, ha most péntek este végig pörgetem az Instát azt látom, hogy mindenki pakol és csomagok közül posztol egy lazát, ami azt mutatja, hogy szombaton bizony érdemes hatalmas üres bőröndökkel érkeznetek, hogy a hazai fashion és beauty bloggerek által leginkább kedvelt darabokkal tömhessétek meg a táskáitokat!

Ők azok a lányok, akik napról napra inspirálnak és motiválnak benneteket, a legjobb outfit posztokkal, a legkelendőbb szépségápolási termékekkel, vagy éppen olyan tippekkel és trükkökkel látnak el, ami bejött nekik a hétköznapokban és másnak is segítségére lehet. Erdei Panni például azok közé tartozik, aki az egyszerű, praktikus viselet híve, gyakran oszt meg a felületén olyan tartalmat, ami akkor is segítségünkre lehet, ha tágra nyílt szemmel állunk a gardrób előtt és totálisan ötlettelenek vagyunk.

Olvassátok el, Panni milyen válaszokat adott a TOP7 kérdésünkre, november 9-én 10-18 óráig pedig találkozzunk a Corvin gardróbvásáron!

Manapság nehéz kitűnni a social media világában és mégis rengetegen választják az influencerkedést fő tevékenységüknek. Mi a te üzeneted, miben számítasz igazán véleményvezérnek, ami megkülönböztet másoktól és egyedivé tesz?

Nekem nem az influencerkedés lett végül a főtevékenységem, én egy klasszikus munkában találtam meg a boldogságot, amit persze jól kiegészít hobbiként a tartalomgyártás. Talán épp ettől másabb az én platformom, tele van praktikus, jól kihasználható szettekkel, hétköznapi helyzetekkel, ami miatt könnyen tudnak velem azonosulni.

Inkább ruhák, vagy inkább kozmetikumok?

Minden! De tényleg, nem tudnék választani.


Mit hozol magaddal a gardróbvásárra?
Minden olyan ruhát, ami legalább egy éve nem volt kihasználva, sok ékszert és kozmetikumot.

Mi az, amitől sosem szabadulnál meg?

Van 1-2 olyan sneakerem, amit nagy becsben őrzök, nekik a polcomon a helyük.

Ilyenkor a többi influencer holmiját is megnézed? Volt már, hogy szert tettél egy-egy értékes darabra másoktól?

Alap! 🙂 Az a gardróbvásár legjobb része!

Vannak, akik azért jönnek el a követőid közül, hogy személyesen is találkozhassanak veled. Komoly felelősség ez, van súlya?
Vannak rendszeres visszatérők, igen! Ők azok, akikkel már az Instán is sokszor chateltem, nem ismeretlenek a számomra, így ez inkább olyan, mint egy baráti viszony, feltölt engem is és remélem őket is.

Azt már látjuk, hogyan működik az Instagram és a Youtube, vannak standard formulák, ami mindenkinek bejön. De mi a következő lépés, hogyan tovább? Gondolod, hogy a műfaj fenntartható így még 5-7 évig, vagy máris új dolgokon töröd a fejed? Mi a terv a jövőre?
Folyamatosan figyelem az új trendeket, de nem célom mindenbe bevonódni, csak amivel tényleg tudok azonosulni. Ez a szép abban, ha hobbiként csinálod.

ÉS AKIK BIZTOSAN OTT LESZNEK A HÉTVÉGÉN:

Kovács Dorottya
Czene Kitti
Kovács Zsófi
Toppler Dorina
Nagy Vivien
Rohonczi Anita
Badics Beatrix
Erdei Panni
Lángi Dorka
Pekár Magdi
Drencseva Nati
Miták Bernadett
Iszak Eszti