TOP7 KÉRDEZZ-FELELEK KOVÁCS DOROTTYÁVAL

nov 8, 2019 | Blog, Fashion

Díjátadókon gyakran előfordul, hogy a győztes személy elsőként azoknak az embereknek mond köszönetet, akik a legközelebb állnak hozzá és segítették a munkáját. Ha Dóriról van szó, akkor a legstílusosabb úgy kezdenem: aki nélkül ez a rendezvény nem jöhetett volna létre. Köszönjük szépen! 🙂

Dóri az elmúlt hetekben összehozta a csapatot és folyamatosan szervezett a háttérben, hogy a november 9-ei Corvin gardróbvásár teljes hadserege összeálljon és egy nagyszerű eseményt varázsoljon a plázába ezen a szombaton. Az egyik legismertebb és legaktívabb szereplője a közösségi világnak, akiről most hirtelen nem is merem azt állítani, hogy influencer, mert rögtön az első válaszából kiderül, hogy nem tartja magát annak.

Nézzük, milyen válaszokat adott kérdéseinkre a Chloe from the woods blog főszereplője.

Manapság nehéz kitűnni a social media világában és mégis rengetegen választják az influencerkedést fő tevékenységüknek. Mi a te üzeneted, miben számítasz igazán véleményvezérnek, ami megkülönböztet másoktól és egyedivé tesz?


Én nem tartom magam sem influencernek, sem pedig véleményvezérnek. Én továbbra is az a lány vagyok, aki egyszerűen szenvedélyből készít kreatív videós tartalmakat, ha pedig ez érdekes, és szerethető, és vannak rá kíváncsi nézők, akkor annak nagyon örül 🙂 Az pedig, hogy ez főállássá nőhette ki magát, egy csodálatos dolog, de nem áll szándékomban a nézőimnek a véleményét bármilyen szinten is befolyásolni.

Inkább ruhák, vagy inkább kozmetikumok?

Leginkább táskák. 😛

Mit hozol magaddal a gardróbvásárra?

Az elmúlt évekhez hasonlóan most is rengeteg smink és kozmetikum érkezik velem a vásárra, ezek mindig nagyon gyorsan elfogynak. Ezek mellett természetesen ruhákra, cipőkre, és egyéb kiegészítőkre is lehet számítani.

Mi az, amitől sosem szabadulnál meg?

A házasságunkat szimbolizáó ékszereimtől, és a kedvenc kagylós kabala nyakláncomtól soha nem válnék meg.
Ilyenkor a többi influencer holmiját is megnézed? Volt már, hogy szert tettél egy-egy értékes darabra másoktól?

Nálunk ilyenkor az elsődleges cél a lakásunk felszabadítása 🙂 Igyekszem minimalizálni a ruhatáramat, és tényleg csak azokat a holmikat megtartani, amiket az elmúlt fél éven belül többször is használtam. A többi lány portékáját inkább meghagyom a lelkes vásárlóknak. 🙂

Vannak, akik azért jönnek el a követőid közül, hogy személyesen is találkozhassanak veled. Komoly felelősség ez, van súlya?

Természetesen mindig vannak olyanok, akik csak a személyes találkozó kedvéért látogatnak el a vásárra. Ez logisztikailag sokszor nehéz, ugyanis közben meg ott vannak a vásárlók, akik pedig inkább a termékekre kíváncsiak. Ezért idén már magammal viszem a férjemet is, Tokár Tomit, aki segít megoldani azt, hogy miközben vásárolnak nálam, én azért tudjak beszélgetni és fényképezni azokkal, akik tényleg csak miattam érkeztek.

Azt már látjuk, hogyan működik az Instagram és a Youtube, vannak standard formulák, ami mindenkinek bejön. De mi a következő lépés, hogyan tovább? Gondolod, hogy a műfaj fenntartható így még 5-7 évig, vagy máris új dolgokon töröd a fejed? Mi a terv a jövőre?

Én mindig is arra törekedtem, hogy ne csak egy csatornát építsek, hanem inkább egy én-márkát, amely bármely csatornán megállja a helyét. Nem félek attól, hogy 5-7 év múlva eltűnnek a jelenlegi platformok, mert akkor úgyis biztosan megjelennek az új csatornák, amelyek adaptációja egy újabb izgalmas kihívás lehet a jövőben.

ÉS AKIK BIZTOSAN OTT LESZNEK A HÉTVÉGÉN:

Kovács Dorottya
Czene Kitti
Kovács Zsófi
Toppler Dorina
Nagy Vivien
Rohonczi Anita
Badics Beatrix
Erdei Panni
Lángi Dorka
Pekár Magdi
Drencseva Nati
Miták Bernadett
Iszak Eszti