TOP7 KÉRDEZZ – FELELEK MITÁK BERNIVEL

nov 5, 2019 | Blog, Fashion

November 9-én ismét GARDRÓBVÁSÁR a Corvin Plaza -1-es szintjén, ahol immáron negyedik alkalommal gyűlik össze az influenszer társadalom krémje, hogy egy jó hangulatú és kötetlen eseményen összekössük a kellemeset a hasznossal. Egy gardróbvásár hagyományosan a fashion és beauty bloggerek rajongóinak legkedveltebb színhelye, ahol nemcsak találkozhattuk kedvenceitekkel, de szert tehettek az általuk viselt trendi ruhákra, kedvenc szépségápolási termékeikre, néha akár a legnevesebb márkák közül is, iszonyúan kedvezményes áron!

Készültünk Nektek egy összeállítással, a lányok ugyanis válaszoltak TOP7 rapid kérdésünkre, figyeljétek kedvenceiteket és az oldalunkat, folyamatosan jövünk az újabb szereplőkkel!

Miták Berni ezúttal is csatlakozott az eseményhez, aki eddig minden alkalommal velünk volt, ráadásul nagy sikerrel! Vele is találkozhattok hétvégén, gyertek el minél többen és csapjunk egy szuper közösségi napot!

Manapság nehéz kitűnni a social media világában és mégis rengetegen választják az influencerkedést fő tevékenységüknek. Mi a te üzeneted, miben számítasz igazán véleményvezérnek, ami megkülönböztet másoktól és egyedivé tesz?

 Az én véleményem az, hogy olyan stílust képviselek és kommunikálok, ami reális és élhető. Ha jól megnézitek a képeimet láthatjátok, hogy egy ruhát nem egyszer viselek csak, igyekszem változatosan öltözködni és inkább arra ötleteket adni, hogyan kombináljuk az adott ruhatárunk darabjait. Hiszen a magyar vásárlóközönség nem rendelkezik JLo gardróbjával, sem pénzeszközeivel, de lehetünk stílusosak mikro ruhatárral is.

Inkább ruhák, vagy inkább kozmetikumok?

Egyértelműen ruhák! Sőt cipők! 🙂 Kozmetikumok kevésbé, vagyis ott leginkább a dekorkozmetika, ami kevésbé érdekel, és meglepően kevés termékem van, viszont az arcápolásba sokat fektetek.

 Mit hozol magaddal a gardróbvásárra?

Elsősorban ruhákat, cipőket szoktam és kiegészítőket.  

Mi az, amitől sosem szabadulnál meg?

Van egy – két ‘csontváz’ a szekrényemben, amiktől nincs szívem megválni, de ez tényleg csak pár ruhadarab. Alapvetően nem vagyok egy mindenáron ragaszkodó típus, szóval nem tudnék így hirtelen kiemelni egy dolgot sem. Viszont észrevettem magamon, hogy vásárok alkalmával már egyre szigorúbban szelektálom a cuccaimat, mint korábban. 

Ilyenkor a többi influencer holmiját is megnézed? Volt már, hogy szert tettél egy-egy értékes darabra másoktól?

Megszoktam persze, és szoktunk is egymástól vásárolni, ez olyan jó móka szerintem! 

Vannak, akik azért jönnek el a követőid közül, hogy személyesen is találkozhassanak veled. Komoly felelősség ez, van súlya?

Igen, és nagyon jó érzés. Bár nálam a legtöbbször az szokott előfordulni, hogy később üzenetben írják meg, hogy ott voltak, de nem mertek köszönni, vagy odajönni beszélgetni, amit őszintén nem értek, hiszen ez nekünk megtiszteltetés. 

Azt már látjuk, hogyan működik az Instagram és a Youtube, vannak standard formulák, ami mindenkinek bejön. De mi a következő lépés, hogyan tovább? Gondolod, hogy a műfaj fenntartható így még 5-7 évig, vagy máris új dolgokon töröd a fejed? Mi a terv a jövőre?

Magam részéről nem veszem annyire komolyan ezt a dolgot, hogy hosszú távú stratégiát építsek fel, szerintem nem is lehet, olyan gyorsan változik a piac ezen szegmense. Inkább arra próbálom a fókuszt helyezni, hogy merjek önmagam lenni, ne féljek megmutatni ki vagyok és élvezettel csináljam a posztolást, ne nyűgből. Rövid távú célok közt szerepel, hogy újra visszatérjek a videózáshoz, mert az már nagyon hiányzik!

ÉS AKIK MÉG BIZTOSAN OTT LESZNEK A HÉTVÉGÉN:

Kovács Dorottya
Czene Kitti
Kovács Zsófi
Toppler Dorina
Nagy Vivien
Rohonczi Anita
Badics Beatrix
Erdei Panni
Lángi Dorka
Pekár Magdi
Drencseva Nati
Miták Bernadett
Iszak Eszti