TÜTÜ, S*X, BUDAPEST – WHO IS CARRIE?

aug 17, 2018 | Blog, Fashion

„EGY KAPCSOLAT OLYAN, MINT AZ ÖLTÖZÉK. HA NINCS MEG AZ ÖSSZHANG, KÉSZ KATASZTRÓFA.”

Ez a Coelho-i gondolat nem mástól származik, mint a divatélet egyik meghatározó figurájától, Carrie Bradshaw-tól. Természetesen a divatbéli vonatkozása miatt éreztem idevalónak, de elmehetünk párkapcsolati irányba is, ha szeretnétek. Mert, hát lássuk be, mi nők két dologban vagyunk nagyon jók: shopping és lelkizés. Csoda, hogy az ikonikus szereplő is összemosta e kettőt?!

Persze Carrie se válhatott volna azzá, aki, ha nincs mögötte egy tökéletesen működő gépezet, egy rendszer, egy kreatív stáb, akik összeállítják epizódról epizódra különleges ruhatárát. Viszont a nagy szerencse ebben az, hogy minden számunkra is elérhető közelségben van, nem kell érte Amerikáig szaladnunk tűsarkakon, hogy beszerezzük a legújabb darabokat, amik annak ellenére is megállják még ma is a helyüket, hogy a sorozatnak már 13 éve vége!

És még egy aprócska érdekesség: úgy látszik a név kötelez! Ugyanis arra lettem figyelmes, hogy PF, alias Patricia Field vezető stylist valami olyan volt képes alkotni, amit nálunk FP, aka Frank Patrícia, ha értitek a viccet… 😀 Merthogy, nekem hétről hétre formálódik a stílusom és a divat iránti rajongásom, amikor Patrival találkozunk, egy csomót tanulok tőle és örömmel nézem azt a könnyed szakértelmet, amivel összeránt néhány dresszt szinte a semmiből, én pedig verem a fejem a falba, hogy miért akarom mindig túlbonyolítani adolgokat….

Ennek ellenére örömmel jelentem, hogy a „LESD EL A STÍLUSÁT!” heti aktualitásában teljesen magamra voltam utalva, amire kifejezetten büszke vagyok, és még stylistkám is megveregette a hátamat! Az történt ugyanis, hogy valamikor 1-1,5 évvel ezelőtt visszavonhatatlanul beleszerettem a tütükbe! Komolyan mondom csajok, van benne valami bohókás báj, kislányos játékosság, a maga méltóságteljes megjelenésével. Lehet színes, mintás, sok tüll, kevesebb, én mindig nagyon csajosnak tartom, érdekes viselet, amit csak kevesen mernek bevállalni.

Hát Carrie és én igen! A menta zöld szoknya saját darabom, így azt csak alapnak hoztam el a fotózásra. Érdekes, hogy az önmagában is elég látványos szoknya mennyire elbírja, hogy tovább díszítsük egy hozzá passzoló felsőrésszel. Sarah Jessica Parker egyik ikonikus összeállítása ihletett meg. Valójában ezúttal a szoknyához kerestem celebet és nem a celebet koppintottam le. Patri bevállalósabb, ő a humoros, szórakoztató oldaláról fogja meg a dolgot, én általában igyekszem úgy választani, hogy ha valaki mégis kedvet kap hozzá, akkor nyugodtan átültethesse a hétköznapokba.

Carrie szettjei javarészt ilyenek, még ennyi év után is simán lehet tőle trükköket ellesni. Annak ellenére, hogy a szoknya tüll, egészen sok mindennel lehet kombinálni. Így lesz belőle sportosan huncut, királylányosan elegáns, vagy akár dögösen vad, éppen milyen kedvünk szottyan. A sorozatban SJP számos alkalommal jelenik meg tütüben, vagy tütü fazonú szoknyában, az internet népe pedig mind a mai napig előszeretettel koppintja a stílusát. Emiatt joggal éreztem a nyomást, hogy egy napra én is sztárrá váljak személyében. 😛 Ezt a szettet tulajdonképpen nagyon egyszerű volt összeállítani: még mindig tartják magukat a nyomott mintás pólók, így bármelyik üzletbe betérve találunk nekünk tetszőt, még az sem kizárt, hogy üzenhetünk vele a kidobott exnek, a jelenlegi pasinknak, fittyen hányhatunk az ellenségeinkre és borsot törhetünk a kirekesztők orra alá! Egy kis csavar benne, hogy poncsó helyett farmeringet kaptam fel, amit hátul megkötöttünk, ettől lett szoros, megtartva ezzel a homokóra fazonomat. Topán helyett elbír egy lapos szandált is, de légies nőiességét mégis csak a magassarkú adja. Egy vagány táska kell még, és készen van a tökéletes Szex és Budapest szett!

Bátran kísérletezzetek, mert nagyon kényelmes viselet, ügyesen lehet vele játszani, és biztosak lehettek benne, hogy csipetnyi furfangot csempésztek ezzel a mindennapjaitokba!

Puszi,

Anita

SZOKNYA ÉS SZANDÁL – SAJÁT

FARMERING – RESERVED 3495.-

PÓLÓ – RESERVED 995.-

TÁSKA – RESERVED 3995.-