ULTRA(METÁL)VIOLET

febr 19, 2020 | Blog, Fashion

2017- ben indult hódító útjára a futurisztikus, több színben pompázó metál trend, ami kitartott még 2018-ban és tavaly is, de azon őszintén meglepődtem, hogy most, 2020 telén, még mindig le tudtam emelni a polcról egy metál rózsaszín pufi mellényt! 🙂

Most, növekvő pocakméretemre tekintettel nagyon megörültem neki, mert bár igyekszem ugyanazt a stílust megtartani, és ugyanúgy öltözködni, mint előtte, azért nyilván most megvannak a határaim. Általában az egyszerűbb, lazább ruhákat részesítettem előnyben, de nem állt távol tőlem adott esetben az extrémitás sem, mindig imádtam kísérletezni. Na, most ez pocakkal nem olyan egyszerű, kinek magyarázzam? 🙂 Ezért is örültem, ennek a csili-villi “csodának”, mert bár nyilván nem én vagyok a célcsoport, de a rózsaszín szuperul feldobta a fekete szettemet, nemcsak a színe, hanem a most divatos hosszított fazon miatt is. Mindig is szerettem a pufi mellényeket, rövidebb, szűkebb változatban is. Garbóval párosítva nagyon cool lesz az összhatás, és szinte kívánkozik hozzá a baseball sapka.

A kabát színe már egy kicsit hajaz a tavaszra, hiszen annyira vonzza a tekintetet. Ezt volt alkalmam megtapasztalni is, amikor kisétáltunk lőni pár képet a Corvin sétány fekete forgatagába.

A metál cuccok sosem fognak helyet kapni az alapruhatárban, de sokszor leírtam, ha az már hiánytalanul rendben van, minden szezonban belefér 1-1 aktuális trend, vagy régóta vágyott divatos darab bezsákmányolása.

Sokan szeretik a fényes, feltűnő darabokat, ez a poszt ezért elsősorban nekik szól, itt az alkalom! Magam részéről inkább, egy- és ez a mostani helyzetben egyáltalán nem túlzó-, discogömbnek aposztrofálnám magam benne, amit amúgy a fotózás erejéig még élveztem is… na jó, egyszer – kétszer biztos felvenném…

Tekintsétek ezt szubjektív véleménynek, hiszen én most jó pár kilóval több vagyok a verseny súlyomnál, és ugye ami csillog az erősít, optikailag teltebbnek mutat!

De(!), mert van szemem, látom, hogy vannak, akiknek kifejezetten menő a metál!

Patri

MELLÉNY – MOHITO 13 995.-

PULÓVER – MOHITO 3995.-

SAPKA – MOHITO 2995.-

TÁSKA – MOHITO 8995.-