VAMP!

okt 12, 2018 | Blog, Fashion

Sziasztok!

Amit most láttok, nekem az utóbbi időszak egyik kedvenc képsorozata. Jön még, mert bedurvultunk és én is kezdek ráérezni a szabályok igazságára, de ez a mai összeállítás, a képek, annak színvilága engem komoly boldogsághormon aktivitással töltött el.

Ha ránézek, nekem egy igazi vamp nő jut eszembe! És most komolyan, nem magamat látom benne, hanem a stílus egészét. Mert mik is egy ilyen nő jellemzői: magabiztos, nőies, kihívó, de nem közönséges. Ide tartoznak még az olyan darabok, mint amit egykor Marlene Dietrich-től megszokhattunk: fiúk darabok ultra nőies viselése.

Persze ez is, mint minden, a kor irányzatainak megfelelően átalakult, de aki nem ragaszkodik az aktuális trendekhez, hanem sokkal inkább tisztában van azzal, mi áll jól neki és azokat hordja iszonyatos magabiztossággal, az ma is lehet simán igazi vamp nő!

Nekem a bőr ruhaneműk viselése ilyen. Olyan vagánynak érzem magam benne, hogy befalnám az egész világot!!!! (Persze csak szénhidrát csökkentett változatban :P) Ezt a hatást csak fokozza, hogy nem a megszokott fekete árnyalatban válogattam, hanem a most annyira menő burgundi került előtérbe. Ehhez persze tökéletesen passzoló make-up az alap, aminek fókuszát nálam a rúzs színe adja meg. Hiszek abban, hogy nem kell mindent következetesen az arcunkra helyeznünk a sminkelés során, így nálam mindig elsődleges alapszabály, hogy vagy szemhangsúlyos, vagy szájhangsúlyos sminket készítek. Ezzel a sötét lilával már hetek óta szemeztem, még nem találtam meg a megfelelő összeállítást hozzá, egyszerűen csak vonzott és nagyon ki akartam próbálni. Hát most végre eljött az én időm!

Mindezzel együtt, ha jól megfigyelitek, akkor a francia sikk is nyomatékosítja a nőiességet. Hiszen a kis barett sapka idén ismét sláger, és a nagyon jó hír az, hogy kivétel nélkül mindenkinek jól áll!

Még jön néhány meleg nap, szóval nem kell a téli kabátunk gondoskodó melegébe elbújni, ilyenkor még trükközhetünk azzal, hogy 1-1 meleg darabot veszünk könnyű kiskabáttal, kardigánnal, vagy ha annyira jó az idő, akkor egyszerűen önmagában. Ezt az összeállítást amúgy mindenki kedve szerint variálhatja a megfelelő cipővel: balerina, bakancs, magassarkú, ahogy tetszik. Semmi sem fogja elvenni a súlyát annak, hogy igazi nő a viselője!

Puszi,

Anita

SZOKNYA – RESERVED 6495.-

BLÚZ – RESERVED 4995.-

SAPKA- RESERVED 3495.-

TÁSKA – RESERVED 3995.-

CIPŐ – CCC 16 000.-

RÚZS – ORIFLAME THE ONE