VIBRÁLÓ SZÍNEK – TIPP SZÜRKESÉG ELLEN

nov 13, 2017 | Blog, Fashion

Szeretem a rózsaszín manikűrt, az élénk matt rúzst, és pirosítóban is a rózsaszín felé húz a szívem. De, hogy én felvegyek egy erőteljes, minden tekintetet magára irányító pink szövetkabátot…..eddig elképzelhetetlen volt számomra! Főleg ősszel, amikor a ruhatáram fölött kilencven százalékban a szürke, a barna és fekete uralkodik.

Nem tagadom, amúgy mindig irigykedve, jókedvűen néztem azokat, akik bátran fel mernek venni ilyen darabokat, pláne, ha minden kiegészítő és egyéb öltözék színes rajtuk és olyan harmóniában viselik, amire én képtelen lennék.

Pedig mennyivel jobb így neki indulni a napnak, nem?! Nézzétek ezt az összeállítást: élénk pink kabát, rikító sárga sál, egy laza lapos cipő (bitang díszítéssel az orrán), színben hozzá passzoló táska és KÉSZ! Nem véletlenül van a színeknek külön pszichológiája, hiszen minden egyes árnyalat másképp hat a lelkünkre, de mindez csak pozitív irányba! Merjétek kipróbálni, a divat nem lesz hátráltató tényező, hiszen ugyanúgy vibrálnak a kirakatok, mintha csak nyár lenne!

PINK SZÖVETKABÁT – RESERVED

SÁRGA KÖTÖTT SÁL – RESERVED

SZÜRKE TÁSKA – RESERVED

CIPŐ – RESERVED