VIRÁGOS A KEDVÜNK

ápr 24, 2021 | Blog, Fashion

Most, hogy úgy fest kiszabadulunk a “rabságból”, és a tavasz is beköszöntött, lassan ideje előszedni a nyáriasabb ruháinkat, illetve szétnézni az üzletekben, hátha találunk pár új kedvencet, ami nélkül nem élhetünk tovább,.főleg, hogy végre lesz is hova felvenni.

A virág minta szerelmesei most sem maradnak inspiráció nélkül, hisz sokszor mondom, nincs új a nap alatt, illetve ez az, a természet inspirálta minta amit sosem lesz kínos felvenni.

Bevallom, én sokáig idegenkedtem tőle, mert nem vagyok az a romantikus, törékeny alkat, és valahogy a virágot, inkább ilyen típusú lányokon tudtam elképzelni. Aztán egyszer csak eljött az áttörés, és egyik nyáron, amikor amúgy is minden tobzódik a színekben, tettem egy próbát. Persze először, csak úgy, mint a képen, természetesen bőrdzsekivel, és fekete bakanccsal mixeltem. Így sokkal inkább elfogadhatónak éreztem magamon, illetve a saját stílusomtól sem volt annyira idegen.

Persze a mai napig úgy gondolom, hogy igazán a nőies nőkön, a nőies vonal kedvelőin áll igazán jól, hiszen maga a minta ad egyfajta ártatlan, romantikus érzetet, de szerencsére nekünk többieknek, az inkább vagányabb vonalat képviselőknek sem kell lemondani a virágról.

Idén a virágos ruhákból is hódít az oversize fazon, amit simán viselhetünk nyári csizmákkal, szandálokkal, persze a viktoriánus stílusú blúzocskák mellett, amik viszont nagyon jól mutatnak például a 70-es évek inspirálta farmerekkel.

Egy biztos, mindenképpen vidámságot hoz, megtöri adott esetben az öltözködés egyhangúságát, és szuper izgalmas outfiteknek lehet az alapdarabja. Ha mégsem sikerült még annyira megbarátkozni vele, hogy egész ruhában tudjunk gondolkodni, érdemes legalább kiegészítőként becsempészni a szettbe.

Patri