VISZLÁT JUNK FOOD, HELLÓ HEALTHY LIVING!

júl 25, 2017 | Blog, Lifestyle

Ha eddig fejben a plázás ételeket az egészségtelen junk food-okkal azonosítottad, akkor ideje, hogy felülírd az elképzeléseidet! Ma már trendi az egészség és a tudatos étkezés, ezzel pedig a gyorséttermeknek is lépést kell tartaniuk.

Mivel mi magunk is állandóan verseny diétázunk, kíváncsiak voltunk, vajon megtaláljuk-e azt a helyet, ahol kedvünkre bűnözhetünk, kalória számolgatás nélkül. Belátom, tényleg nincs könnyű dolguk a megszállottaknak, de van esély! Egy könnyű saláta, egy finom grill hús a legelvetemültebb testépítő étrendjébe is belefér, de aki nem él ennyire szigorú szabályok szerint, csak figyel a vonalaira, annak is van alternatívánk!

Barátnős beszélgetésekre, egy kellemes ebédszünet eltöltésére, de még egy üzleti megbeszélésnek is tök jó hely lehet a Buono, ahol ráadásul meglepően finom és könnyű ételek között lehet válogatni.

Én előételként a sonkába tekert sárgadinnyét választottam, mert laktató és friss – a dinnye miatt még a szomjamat is oltja -, egy csipetnyi, enyhén sós sajttal kiegészítve. Úgyhogy kísérőnek jöhet egy málnás limonádé és valójában annyira jól lehet vele lakni, hogy főfogás már lehet, hogy nem is fog kelleni. A nagy melegben amúgy se bír senki sokat enni, ez tényleg ideális választás, sőt merem állítani, hogy egy csipetnyi luxus a forró napokon.

Ugyanilyen jó választás lehet egy hűs gyümölcsleves, főleg akkor, ha az cukormentes! 🙂 Jó, ez az isteni meggyleves, amit mi is ettünk túrógombóccal volt tálalva, benne azért van egy kis cukor, viszont a gombóc kihagyható, és máris van egy egészséges, nem hizlaló, de laktató finomság a tányérunkon.

A megszállottak se essenek kétségbe, a saláta és grill husi kombó ugyanúgy megtalálható az étlapon, és még finom is! 🙂 Mi sem bírtunk magunkkal, ha már fogyasztásra adtuk a fejünket és izzítottuk az ízlelőbimbókat, akkor nem búcsúztunk el úgy a helytől, hogy ne kóstoltuk volna meg a Fuentes salátát, ami egy kukoricás változat, de a Rhodoszi csirkemell is a görög partokra csábított a képzeletünket.

Szóval, ha aggódsz a beach body miatt, de ennél egy jót egy jó helyen, akkor térj be ide és ne számold a kalóriákat!

Bon appetit!

KÖSZÖNJÜK A HELYSZÍNT ÉS A FINOM ÉTELEKET A HANGULATOS BUONO ÉTTEREMNEK A CORVIN PLAZA MÁSODIK EMELETÉN!