WILD AND FREE – A MINDENRE JÓ PASIS SZETT

júl 24, 2017 | Blog, Fashion

Tudom, megszokhattátok tőlünk, hogy elsősorban csajos beauty és fashion témákkal jövünk, hisz azok a szívünk csücskei. Éppen ezért azt gondoltuk, eljött az idő, hogy kicsit kedvezzünk az erősebb nem képviselőinek is… vagy a párjaiknak. 🙂

Azt hisszük, csak nekünk fogós kérdés a randi szett összeállítása, ugye? Főleg olyan esetben ahol nincs előre letisztázva fix program.

Ilyenkor a legegyszerűbb egy multifunkcionális öltözetet kitalálni. Legyen jó akár egy koncertre, kávézásra, dodzsemezésre, mozira … ne legyen erőltetett, de mégis ön azonos, kényelmes maradjon.

Petinek az alap kulcsdarab a minden férfi ruhatárában meglévő fehér póló volt. Gondoltuk ne legyen annyira evidens a farmer, vagy fekete nadrág, úgyis tombol a nyár. Ezért egy mustár színű vászon nadrágot választottunk hozza. Valami mégis hiányzott, és abból az alapvetésből kiindulva, hogy az ing minden férfinak jól áll, az örök és klasszikusnak mondható farmer inget gondoltuk ki hozzá.

Az eredmény hanyag eleganciát, könnyedséget sugall, friss, ápolt megjelenést ad. Oh, és ha már ez utóbbinál tartunk, akkor fontos még megemlítenem a kiegészítőket és a készülődés olyan apró elemét, mint egy finom illat. Semmi esetre se legyen pacsuli, vagy túl sok, hiszen a randi legizgalmasabb kérdése: vajon működik-e az a bizonyos kémia?! Ehhez nyáron passzolhat egy kicsit fanyar, kicsit csípős párosítást, mint például a Davidoff Horizon extrém jellegzetes változata, de beválhat a gyömbéres, grapefruitos, vagyis gyümölcsös könnyedség is.

Aztán tűnhet bármennyire apróságnak, egy jól eltalált details erősíti az összhatást. Így férfiaknál az óra és a cipő is meghatározó kérdés, de még egy laza kalap is bevethető, ami stílusában passzol a szetthez, mint most ez a farmer verzió.

Ebben az összeállításban bármilyen programot választhattok, a komfort és a már említett hanyag elegancia ugyanúgy megtalálható. Feel free!

PÓLÓ – LEVI’S

FARMER ING – RESERVED

MUSTÁR SZÍNŰ NADRÁG – RESERVED

KALAP – RESERVED

CIPŐ – SAJÁT

PARFÜM – DAVIDOFF HORIZON EXTREM / MÜLLER