Sportot űzünk a nyereményből?

Naná!

Most, hogy egész Európa a futball lázában ég, mi is beszállunk a játékba – de egy kicsit másképp! Szuper, foci témájú kaparós sorsjegyjátékkal készülünk, így kapura rúgás nélkül is megérezheted a gólöröm ízét a Corvin Plazában.

Cselezd be magad a nyertesek közé!

Díjazzuk, ha lesen vagy! Vásárolj 2024. június 3. és július 3. között, kaparj, és szerezd meg az azonnali focis nyeremények egyikét. A játék végén pedig a főnyeremény is a tiéd lehet!

Mit kell tenned a nyereményekért?

1. Vásárolj legalább 12000 Ft értékben a Corvin Plaza üzleteiben. *

2. Minden legalább 12000 Ft értékű vásárlás után, amit maximum 1 blokkból tudsz összegyűjteni, regisztrálhatsz a játékba.

3. A regisztráció online és hoszteszünknél, a hoszteszpult nyitvatartási idejében (H-Szo: 11:00-19:00 és V: 11:00-18:00) lehetséges a játék időtartama alatt.

4. Minden regisztráció után 1 db kaparós sorsjegy átvételére vagy jogosult. **

5. Kapard le a sorsjegyed, és nézd meg, melyik garantált nyereményt rejti.

6. Vedd át azonnali nyereményed hoszteszünktől.

7. Regisztrációd ezzel véglegesítettük, részt veszel a főnyeremény-sorsolásán.

8. A főnyeremény sorsolása és a nyertesek kihirdetése: 2024. július 11. 13:00 óra.

9. A sorsoláson a személyes jelenlét nem feltétel, a Corvin Plaza web- és Facebook oldalán megtalálható lesz a főnyeremény nyertesének neve.

10. A játék időtartama: június 3.- július 3.

11. A nyereményjáték részletei és a játékszabályzat itt olvasható.

A főnyereményekhez és az azonnali nyereményekhez tartozó képek illusztrációk!

A Nyári Kuponnapokról se feledkezz meg!

Amennyiben a június 6. és 9. közötti Nyári Kuponnap alatt vásárolsz minimum 12.000 Ft értékben a Corvin Plaza üzleteiben, úgy dupla eséllyel regisztrálhatsz nyereményjátékunk főnyereményéért.

Szerezd be a kuponnapok alatt kedvezményesen a kedvenc nyári outfitedet, és nyerj egy 1.000.000 Ft értékű FociTour vásárlási utalvány és egy LG smart tv-t!

Kérjük, hogy a nyeremény átvételének napjáig őrizd meg a vásárlást igazoló blokkodat, mert annak bemutatása a nyeremény átvételének felétele. A nyeremény nem átruházható és készpénzre nem váltható. A szervező fenntartja a jogot, hogy csak olyan játékosnak adja át a nyereményt, aki eleget tesz a Játékszabályzatban részletezett minden feltételnek. A nyereményjátékban csak a promóció ideje alatt vásárolt termékek blokkjával lehet részt venni.

* Kivéve minden szolgáltatói számlabefizetés (posta, kommunikációs szolgáltatók, bankok, hitelintézetek) és a gyógyszertárakban vásárolt termékek.

** Egy blokkal csak egyszer regisztrálhatsz, illetve naponta legfeljebb csak 1 db kaparós sorsjegy átvételére vagy jogosult, amennyiben hoszteszünknél regisztrálsz.

*** Az azonnali nyeremények a készlet erejéig érhetők el. Amennyiben az azonnali nyeremények elfogynak, a főnyereményért való regisztráció továbbra is lehetséges.

GY.I.K.

Hogyan vehetek részt a játékban?

Vásárolj június 3. és július 3. között legalább 12000 Ft értékben a Corvin Plazaban.*

Minden, legalább 12000 Ft értékű vásárlás után, amit maximum 1 blokkból tudsz összegyűjteni, regisztrálhatsz a játékba.

*Kivéve szolgáltatói számlabefizetés és gyógyszertárban vásárolt termékek.

Kérjük, hogy a nyeremény átvételének napjáig őrizd meg a vásárlást igazoló blokkodat, mert annak bemutatása a nyeremény átvételének feltétele.

Hol tudok regisztrálni?

Minden, legalább 12000 Ft értékű vásárlás után, amit maximum 1 blokkból tudsz összegyűjteni, regisztrálhatsz a játékba.

A regisztráció hoszteszünknél, a hosztesz pult nyitvatartási idejében (H-Szo: 11:00-19:00 és V: 11:00-18:00) és online lehetséges a játék időtartama alatt.

Hányszor regisztrálhatok a játékra?

Egy blokkal csak egyszer regisztrálhatsz a játék teljes ideje alatt, illetve naponta legfeljebb 3db pályázatot adhatsz be. Naponta maximum egy azonnali ajándékra vagy jogosult helyszíni regisztráció esetén. Azonnali ajándék kizárólag helyszíni regisztráció esetén kerül átadásra.

Kuponnapok alatti vásárlásaid duplán számítanak!

Június 9. és 12. közötti minden, legalább 12000 Ft értékű vásárlásod dupla regisztrációt ér!

A Kuponnapok alatt is naponta maximum egy azonnali ajándékra vagy jogosult helyszíni regisztráció esetén. Azonnali ajándék kizárólag helyszíni regisztráció esetén kerül átadásra.

Hogyan történik a nyeremények sorsolása?

Főnyeremény sorsolása: 2024. július 11. 13:00

Naponta maximum egy azonnali ajándékra vagy jogosult helyszíni regisztráció esetén. Azonnali ajándék kizárólag helyszíni regisztráció esetén kerül átadásra. Azonnali nyeremény a készlet erejéig elérhető.

A sorsoláson a személyes jelenlét nem feltétel, a Corvin Plaza web és Facebook oldalán megtalálható lesz a nyertes neve.

Kérjük, hogy a nyeremény átvételének napjáig őrizd meg a vásárlást igazoló blokkodat, mert annak bemutatása a nyeremény átvételének feltétele.

Mettöl meddig tart a nyereményjáték?

Játék időtartama: 2024. június 3. – 2024. július 3.

Mit nyerhetek?

FŐNYEREMÉNY:

  • 1 db 1.000.000 Ft értékű FociTour vásárlási utalvány
  • 1 db LG 65UR76003LL smart tv

Azonnali nyereményeink (kizárólag helyszíni regisztráció esetén):

 

  • Felfújható focilabda mintás strandlabda
  • Ajakbalzsam focilabda tokban
  • RPET sporttörölköző
  • Focilabda formájú hátizsák