Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00-21:00

Szombat 10:00-21:00

Vasárnap 10:00-19:00

Kapcsolat

+36 20 360 6429

corvinbiotech@gmail.com

Az üzletről

Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártójaként elköteleztük magunkat a sport és az egészséges életmód mellett. Hiszünk abban, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon: the greatest wealth is health.
Azon dolgozunk, hogy termékeink és szakértelmünk segítségével világszerte minél több ember élhessen egészségesebb, teljesebb életet.
Több mint 800 termékvariációt kínálunk, köztük fehérjeporokat széles választékban, aminosav készítményeket, különböző szeleteket, edzés előtti formulákat, állóképességi sportokhoz kapcsolódó termékeket, testsúlykontroll-formulákat, több mint 40, magas hatóanyagtartalmú vitaminkészítményt. Figyelünk arra, hogy portfóliónkban cukor-, laktóz- és gluténmentes +
termékek is elérhetőek legyenek, és a vegánok számára is kínáljunk alternatívát.
A széles spektrumot lefedő fogyasztói elvárásoknak sokéves, magas színvonalú élelmiszer- és gyógyszeripari tapasztalattal, valamint nemzetközi tudásbázissal rendelkező, professzionális termékfejlesztési csapattal, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával, korszerű termékfejlesztési és minőségvizsgálati technológiák alkalmazásával, piac-specifikus kutatási programok kidolgozásával, és széleskörű, sportolók bevonásával elvégzett terméktesztekkel kívánunk megfelelni.
A minőségi szolgáltatás és a minőségi termékek biztosítása érdekében csapatunk valamennyi tagja 2009 óta központilag szervezett, vizsgaköteles képzési programokon vesz részt táplálkozás, sportcélú étrend-kiegészítők és sporttudományok terén. Üzlethálózatunkban szaktanácsadó eladók dolgoznak, akik komplex tanácsadást nyújtanak a vásárlások mellé ingyenes szolgáltatásként, annak érdekében, hogy minden fogyasztónk személyre szabott kiszolgálásban részesülhessen, és olyan étrend-kiegészítőt vigyen haza, ami korának, nemének, egészségi állapotának és céljainak a legmegfelelőbb.
Cégünk olyan profi és amatőr sportolókkal dolgozik együtt, akik saját példájukon keresztül, életmódjukkal, sportteljesítményükkel rengeteg embert inspirálnak.

Elfogadott fizetési eszközök

készpénz, bankkártya, BioTechUSA vásárlási utalvány

Saját szolgáltatások

Szaktanácsadás

Törzsvásárlói rendszer

https://shop.biotechusa.hu/pages/regisztralj/?nicelink_rewrite=torzskartya

Egyéb információk

Nincs megadva