Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00-21:00

Szombat 10:00-21:00

Vasárnap 10:00-19:00

Kapcsolat

+36 30 738 0668

Az üzletről
A német esseni székhelyű, 1913-ban alapított, Deichmann csoport már a kezdetektől 100%-os családi tulajdonban van. A vállalat Európában piacvezető a cipőkiskereskedelmi piacon és világszerte több, mint 30.000 munkatársat foglalkoztat.
Deichmann név alatt vannak üzletei Németországban, Ausztriában,  Bulgáriában, Csehországban, Dániában,  Horvátországban, Lengyelországban, Litvániában, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Olaszországban, Romániában, Spanyolországban, Svédországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Portugáliában, Szerbiában, Bosznia-Hercegovinában, Törökországban és Oroszországban. De gyakran már meglévő üzletláncokat (hasonló családi vállalatokat) is átvesz, és ezeket eredeti nevük alatt vezeti tovább. Ezért nem ugyanaz a neve minden üzletnek a Deichmann csoportban, mint például a Dosenbach és az Ochsner Svájcban vagy a van Haaren Hollandiában és Rack Room Shoes/Off Brodway az USA-ban. 
Elfogadott fizetési eszközök
Bankkártya típusok: Visa / Mastercard / Maestro 
Utalványok/papípalapú: 
– Edenred (Ajándékutalvány, Beiskolázási utalvány)
– Posta paletta (Ajándékutalvány, Iskola utalvány)
– Erzsébet utalvány (Ajándék Erzsébet-utalvány, Gyermekvédelmi utalvány, Iskola Erzsébet-utalvány, Ruházati Erzsébet utalvány) – 2019.12.31-ig
Utalványok/kártya alapú: 
– Edenred (Ajándékkártya – Arany kártya, Ezüst kártya, Ajándék és bevásárló kártya, Beiskolázási kártya
Saját szolgáltatások
– Hazaszállítás
– Click&Collect
Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva