Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00-21:00

Szombat 10:00-21:00

Vasárnap 10:00-19:00

Kapcsolat

+36 1 701 4222

smhu0078@stores.jysk.com

Az üzletről

Az otthon felszereléséhez mindent árusító JYSK nemzetközi kiskereskedelmi lánc tulajdonosa a Lars Larsen Csoport mögött álló család. A JYSK alapítója, a Dánia-szerte az ország vezető kereskedőjeként ismert Lars Larsen, akinek „mindig van a tarsolyában egy jó ajánlat”.

Larsen 1979-ben nagyratörő tervekkel nyitotta meg első, ma is működő boltját Dánia második legnagyobb városában, Aarhusban, de azt ő sem gondolta volna, hogy üzlete ilyen gyors növekedésnek indul. Egymás után több sikeres JYSK Sengetøjslager (2001-ig ezt a nevet viselték az áruházak) is nyílt Dánia különböző pontjain, mígnem Larsen 1984-ben a szomszédos Németországban megnyitotta első külföldi boltját.

A JYSK-csoportnak ma több mint 3300 áruháza van, melyek a következő 48 országban működnek: Dánia, Norvégia, Svédország, Finnország, Lengyelország, Cseh Köztársaság, Magyarország, Hollandia, Szlovákia, Németország, Ausztria, Svájc, Izland, Kanada, Grönland, Feröer-szigetek, Észtország, Litvánia, Ukrajna, Koszovó, Bulgária, Kazahsztán, Románia, Franciaország, Nagy-Britannia, Szlovénia, Észak-Macedónia, Horvátország, Olaszország, Spanyolország, Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Örményország, Montenegro, Görögország, Albánia, Vietnám, Málta, Portugália, Grúzia, Tádzsikisztánban, Moldova, Belgium, Kuwait, Dubai, Thaiföldön, Írország, és Azerbajdzsán .

A csoport éves forgalma 4,87 milliárd euró. A stabilan, szabályozott módon növekvő csoportnak több mint 30 000 alkalmazottja van.

A „JYSK” szó szándékosan került bele a cég nevébe. Dánul a „JYSK” olyan dolgot vagy személyt jelöl, amely vagy aki – akárcsak Lars Larsen – a Jütland-félszigetről származik. Ehhez a szóhoz az emberek tudatában gyakran társul a szerénység, az alaposság és az őszinteség fogalma – azé a három értéké, amelyeket Larsen mindig is magáénak vallott. A JYSK a tisztességet jelképezi – mindig tartjuk a szavunkat.

Elfogadott fizetési eszközök

készpénz, Visa/Visa Electron, Master Card, Maestro, Amex, JYSK ajándékutalvány, áruhitel

Saját szolgáltatások

Click&Collect (ingyenes áruházi átvétel), házhozszállítás, JYSK ajándékkártya

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Matrac/bútor/online vásárlás esetén parkoljon a -3 szinten a piros C1-2 helyen. Ezt követően fáradjon be az üzletbe.